≫ 

Trener Bajerna: Teško je reći da li smo mi bili toliko dobri, ili je Zvezda podbacila!

Hans Flik istakao da je njegov tim na vreme prekinuo dinamiku crveno-belih u ofanzivi

  • 8

S obzirom na krajnji rezultat meča, trener Bajerna Hans Flik i te kako je mogao da bude zadovoljan igrom svojih fudbalera protiv Crvene zvezde!

Podsetimo, nemački šampion je bio surov protiv srpskog u okviru 5. kola Lige šampiona i gostovanje u Beogradu će pamtiti po visokoj pobedi od 6:0. Ali i po četiri gola Roberta Levandovskog.

- Robert je trenutno u formi, u vrhunskoj formi. Profesionalac je, mnogo radi i zbog toga je nagrađen na ovoj utakmici. Vema bitan igrač za nas. Svaki igrač je pokazao odličan učinak. Trenutno imamo dobru bazu i u ofanzivi smo videli koliko ekipa može da pruži. Veoma sam zadovoljan šta smo uradili - rekao je Flik i dodao:

- Promenili smo stil igre. Branimo se hrabro i ofanzivno i 2:0 protiv Olimpijakosa je poslužila da se stekne sigurnost. U poslednje dve utakmice smo videli da ekipa ima enormne kvalitete s loptom i to je ono što odlikuje ekipu. Drago nam je što ostvarujemo ovakve rezultate, koji su zasluženi. Kod igrača sam primetio želju da pobede na svakoj utakmici i to je naš cilj, da sve pobedimo. Želeli smo od samog početka da overimo prvo mesto u grupi.

Osvrnuo se Flik i na igru Zvezde.

- Nismo dozvolili rivalu da dođe u situaciju da pripreti U nekoliko navrata smo videli da Zvezda ima dinamike u ofanzivi, ali smo to na vreme prekinuli što je i bio naš cilj. Malo je teško reći sada da li smo mi bili toliko dobri ili je Zvezda podbacla - zaključio je strateg Bajerna.

Video: Milojević: Zameram mojim igračima strah od odgovornosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvrle

    26. novembar 2019 | 23:59

    Pre ce biti da je to prvo!

  • Grobar

    27. novembar 2019 | 01:25

    Covek je profesionalac odmah vidi da ovi nema sta da traze u LS nego im to kaze na dobar nacin

  • Nusknvp

    27. novembar 2019 | 06:47

    Druze nije podbacila, pa vidis da svaku utakmicu primaju po 5,6..navika :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA