≫ 

Hit analiza Lige šampiona iz studija RTS: Rade briljirao sa komentarima, pominjao porniće...

Zanimljivo je bilo veče uz zanimljivog gosta na nacionalnoj televiziji

  • 16
rade bogdanovic foto: twitter/colovic86

Društvene mreže "usijale" su se posle sinoćnjih utakmica Lige šampiona, ne zbog neke MEsijeve mastorije, niti zbog "ludog" Konteovog slavlja posle gola Intera, već zbog analize igrača i ekipa koju je pred RTS auditorijumom servirao bivši fudbaler Rade Bogdanović.

Bivši igrač Atletika, Verdera i brojnih klubova držao se "kolokvijalnog stila" kada je pričao o akviziciji Barselone Dembeleu i njegovim problemima od dolaska u klub.

Povela se priča o Borusiji, potom i o problematičnom Francuzu...

- Ne, oni su ispali iz forme još u aprilu prošle godine pred završnicu Bundeslige kad je trener odlučio da igra u zadnjoj liniji sa četiri crnca, tad mu je sve krenulo niz vodu i nije se oporavio do danas... - ovako je video Rade igru Borusije.

Onda se osvrnuo na Dembelea.

- FK Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu da mu objasni da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da po noći ne sme da gleda porniće i da organizuje sa svojim rođacima one video igre na profesionalnom nivou - podsetio je Rade na sve što je prošao Francuz.

Video: Ričmond Boaći: Milojević već kuje plan za Bajern, verujem da možemo da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA