≫ 

Vladan Lukić izašao iz ilegale prvi put od Zvezde: Poziv iz Ljutice Bogdana nije mogao da odbije!

Bivši predsednik crveno-belih bio je na svadbi Cecinog sina, sa kojom je svojevremeno bio u vezi

  • 8
Vladan Lukić, Irena Lukić Vladan Lukić, Irena Lukić; Foto: ATA Images

Vladan Lukić se potpuno povukao iz javnosti nakon što je otišao iz Zvezde krajem 2012. godine. Tada je Aleksandar Vučić, koji je tada bio prvi potpredsednik Vlade, stigao na Marakanu i održao vanrednu konferenciju povodom alarmantnog stanja u Zvezdi, na kojoj je za predsednika postavljen Dragan Džajić.

Lukić se posle neuspešne epizode u Zvezdi, gde je od 2009. do 2012. vodio klub, potpuno povukao iz javnosti. Ne daje intervjue, niti se pojavljuje na utakmicama ili bilo kakvim drugim javnim dešavanjima.

Vladan Lukić, Irena Lukić Vladan Lukić sa suprugom dolazi na svadbu; Foto: ATA Images

Ipak, tokom proteklog vikenda prvi put su mediji imali priliku da ga vide. On se pojavio na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić u pratnji svoje supruge Irene.

Lukić nije pokazivao emocije, dok je njegova pratilja bila nasmejana dok su ih fotografi slikali ispred ulaza u elitni hotel u kojem je održano svadbeno veselje.

Vladan Lukić, Irena Lukić Vladan Lukić sa suprugom Irenom Lukić dolazi na svadbu Cecinog sina; Foto: ATA Images

Podsetimo, Vladan Lukić je svojevremeno, dok je igrao u Zvezdi početkom devedesetih bio u vezi sa Cecom. Svojevremeno su i slikani zajedno na ispraćaju Vladana Lukića u vojsku juna 1990. godine.

Mediji su spekulisali da se par čak i verio i očekivala se i svadba, ali ih je sudbina kasnije ipak razdvojila.

- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko. Ne pamtim kada smo se poslednji put čuli ni videli, ja imam svoj život, ona svoj - reči su Vladana Lukića iz 2009. godine.

Očigledno, prijateljstvo je ponovo pokrenuto nakon što je to izgovorio, pa je Lukić sa suprugom došao na svadbu sina svoje bivše.

Tako ovaj poziv na svadbu, koji je došao iz Ljutice Bogdana 1, jer je Cecina kuća preko puta Marakane (koja je na adresi Ljutice Bogdana 1a), nije mogao da odbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA