≫ 

Pogledajte kako je tekao blog uživo za meč AZ - Partizan!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 24

Fudbaleri Partizana od 18.55 igraju protiv AZ Alkmara u Holandiji meč petog kola grupe L Lige Evrope i ovaj meč crno-beli moraju da dobiju da bi zadržali matematičke šanse da se plasiraju u nokaut fazu takmičenja.

Ukoliko niste bili sa nama tokom dana, u nastavku teksta možete pogledati kako je tekao blog uživo. Hvala!

Uživo:

17.40 - Izašli su sastavi!

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

AZ: Bizo - Svenson, Hadžidijakos, Vujtens, Vijndal - Midtsje, De Vit, Kupmajners - Stengs, Idrisi, Boadu.

17.10 - Mančester junjated vodi protiv Astane!

Gosti su u Kazahstanu poveli u 10. minutu preko Džesija Lingarda. Inače, Junajted je već obezbedio plasman dalje i sa klincima je otišao u goste.

Lingard je jedan od najiskusnijih, zato nosi i kapitensku traku.

16.55 -  Plan Partizana do utakmice je bio sledeći:

09.30 Doručak, 10.30 Aktivacija, 12. Sastanak, 13.00 Ručak, 16.00 Užina, 17.00 Polazak na stadion. 18.55 Utakmica. 22.00 Večera-

16.32 - Partizan je u dosadašnjim okršajima sa AZ Alkmarom uspešniji od holandskog kluba (dve pobede i remi). Dve ekipe su se sastale i pre četiri godine u Ligi Evrope i oba puta je tada bio uspešniji srpski klub. Kod kuće je bilo 3:2, a u gostima 2:1.

Trijumf od 3:2 je bio prva pobeda Partizana u Ligi Evrope još od 16. decembra 2009. godine. Podsetite se tog meča:

15.55 - Rutina igrača Partizana pred svaku utakmicu je buđenje uspavanih mišića. Ovako je ta rutina izgledala pred meč sa Alkmarom...

15.15 - Grupe navijača Partizana koje je naš reporter u Hagu sreo, došle su iz Beograda bez ulaznica za meč! Kontigent je za gostujuće navijače bio 500 karata, pristalice crno-belih traže kartu više i nadaju se da će ih naći na licu mesta. Momci i devojka sa fotografije su redovni na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.

Navijači Partizana u Hagu traže karte, Foto: Telegraf

14:41 - Uz Partizan je i jedno dobro poznato lice, verni navijač Miloš Kolar, koji godinama prati crno-bele prelazeći velike daljine autostopom!  

- Prešao sam 48.000 kilometara autostopom za mojih osam godina stopiranja, među kojima je dosta kilometara pređeno upravo za Partizan. Išao sam u Kazanj, Krasnodar, Viljnus, Volgograd, triput na derbi tako, jednom sam išao i aviostopom sa košarkašima Partizana za Beograd. To je moj hobi - Partizan i autostop.

Miloš kaže da je u Holandiju došao iz Moskve.

- Krenuo sam vozom do Rige, imao sam neke obaveze tamo, a odatle autostopom do Holandije. Trebalo mi je tri dana.

14.00 - Kladionice nisu naklonjene Partizanu. Iako su crno-beli odigrali dobro u Beogradu i mada je AZ uspeo nekako da izvuče bod i 2:2, ovog puta je kvota na pobedu Holanđana 1.45, a na trijumf Partizana 7.1!

13.45 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku igračima Partizana - Nadam se pobedi Partizana večeras. Zelim im svu sreću, nadam se pobedi. Verujem u njihovu hrabrost i da mogu da pobede - rekao je Vučić.

13.40 - To sve govori o njima. Pobedili su PSV u gostima sa 4:0. Smatram da su u svim segmentima igre najbolji tim u našoj grupi - rekao je o Alkmaru meč defanzivac Partizana Bojan Ostojić.

13.35 - Ukoliko ste propustili, ovde možete pogledati SASTAV Partizana na koji računa trener crno-belih Savo Milošević.

13.30 - Dobrodošli u lajv blog Telegraf sporta pred utakmicu Partizana i AZ-a!

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA