≫ 

Otkriven jedan od okidača odlaska Murinja iz Junajteda: Vudvord mu stopirao transfere dva igrača

Od tog trenutka se sve promenilo

  • 3

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord rekao je da je prošle godine stopirao transfere nekoliko fudbalera tadašnjem menadžeru Žozeu Murinju.

Nije precizirao o kojim je imenima reč, ali da sve bude još gore, Junajted koji je često bio kritikovan zbog "tanke" odbrane, trebalo je da se pojača u defanzivi. Murinjo je to nameravao, ali mu nije bilo dopušteno.

- Istina je da je bilo razlike u mišljenjima kada je reč o jednom ili dvojici igrača, između menadžera i odseka za dovođenje igrača. Ponekad sam ja bio taj koji je morao da kaže "ne", što nije lako zbog naše prirodne tendencije da podržimo menadžera u svakoj prilici. Ipak, morali smo da slušamo i ljude koji su stručnjaci za dovođenje igrača - rekao je Vudvord, a prenose britanski mediji.

Od ove nesuglasice Vudvord kaže da je Murinjo postao drugačiji u odnosu prema njemu. Na leto 2018. su u klub stigli samo Dalo, Fred, Diogo i Li Grant.

Godinu kasnije, Murinjo više nije u klubu, jer je dobio otkaz decembra 2018, ali je Hari Megvajer kao najskuplji defanzivac plaćen 80 miliona funti stigao u Mančester.

- Portugalac je otišao u Totenhem gde je po dolasku umesto Maurisija Poketina poručio - Momci, najbolji pokloni su mi oni koje imam ovde. Ne trebaju mi igrači, srećan sam sa onima koje imam. Samo mi treba vreme da ih razumem i sve u vezi sa njima. Moj poklon je moj tim i veoma je dobar - kazao je Murinjo.

Video: Ostojić zbunio Natha na treningu Partizana pred AZ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Firmino

    28. novembar 2019 | 16:23

    A prozivali su ga da ne zna da vodi klub pa on je u realu imao titule. Ovde naravno nije mogao da skocka tim kad mu ovaj diktira koga ce dovesti tu fudbala nema...

  • RD

    28. novembar 2019 | 14:11

    Trebalo mu je 15 jgraca pa mu i to bilo malo, doveo sve promašaje... Bolje sto mu nije dozvolio... I msm da on vise nema tu energiju kao nekad, svuda je bio uspesan pa se valjda zasitio covek sto je i normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA