FOTO-UBOD: Zvezdin bilbord sa pozivom na utakmicu tik uz stadion Partizana

Slučajnost ili ne, tek crveno-beli su plakat kojim animiraju gledaoce za meč sa Voždovcem postavili u neposrednoj blizi stadiona "večitog rivala"

  • 6
bilbord zvezde kod stadiona Partizana Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sa glamuroznog evropskog prebaciće se na sumorni superligaški kolosek nakon neprijatnih epiloga utakmica sa Bajernom i AZ Almarom. 

I dok su crno-beli još uvek u stanju šoka posle horor egala u Hagu koji ih je eliminisao iz svake priče o plasmanu u "nokaut" fazu Lige Evrope, u komšiluku se polako oporavljaju od istorijskog debakla protiv nemačkog giganta.

Biće teško animirati navijače da dođu u velikom broju posle mučnog poraza, pa se marketing služba u Ljutice Bogdana mobilisala, te se i na bilbordima u okruženju "Marakane" mogu videti plakati u režiji Zvezde koji pozivaju na utakmicu sa Voždovcem (subota, 18).

Jedan se posebno izdvojio, jer se nalazi tik uz stadion "večitog rivala" Partizana, uz ulicu, u neposrednoj blizini glavnog ulaza na zapadnu tribinu.

- Zvezdaši, svi na stadion - glasi parola crveno-belih.

bilbord zvezde kod stadiona Partizana Foto: Telegraf.rs

Dan ranije, klub sa "Marakane" je izbacio i kratku video najavu utakmice sa Voždovcem, sa Gobeljićem, Marinom, Degenekom i Borjanom koji pozivaju navijače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    29. novembar 2019 | 14:24

    Sramota i glupost stvarno... Ova uprava Partizana i marketing tim su toliko jadni da nemam reci

  • ♦️⭐♦️⭐

    29. novembar 2019 | 14:26

    STOP NASILJU NAD ZVEZDOM😂😂😂😂

  • Rade

    29. novembar 2019 | 18:40

    Ajde Delije utakmica nije još počela a već je 2:0 za CZ penal za CZ i crveni karton za igrača Voždovaca dodjite pa to nam je sigurica pobedjujemo sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA