Telegraf saznaje: Veljko Paunović nije dobio poziv da vodi reprezentaciju Bosne!

Brojni srpski mediji objavili su bombastičnu vest bivši trener Čikago Fajera preuzima klupu BiH, ali prema saznanjima našeg portala, kontakta još nije bilo

  • 5

Veljko Paunović je slobodan posle raskida saradnje u Čikago Fajeru, a Bosna i Hercegovina je u potrazi za selektorom posle odlaska Roberta Prosinečkog sa klupe "Zmajeva". To je pojedinim medijima bilo dovoljno da povežu dve strane i da kao bombastičnu vest prenesu da je Veljko Paunović blizu klupe Bosne i Hercegovine.

Kako su mediji preneli nezvanične informacije, navodno je Paunović na meti Fudbalskog saveza BiH, ali Telegraf saznaje iz svojih izvora da Paunović nije imao nikakav direktan kontakt ni sa kim od čelnika Bosne i Hercegovine.

Paunović je posle odlaska iz Čikaga, gde je bio poslednje četiri sezone slobodan u izboru nove sredine i interesantan je brojnim klubovima, ali i reprezentacijama. Mnogi navijači u Srbiji bi ga rado videli i na klupi Orlova, a nedavno je i takva vest prostrujila u srpskim medijima, ali se ispostavilo da to nema veze sa realnošću.

Paunović je najveći uspeh u karijeri ostvario 2015. na Novom Zelandu, kada je sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka sveta.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    29. novembar 2019 | 18:06

    Vidite kako je sada tuzna ova pat pozicija! Paunović je trenutno slobodan, a moguće i zainteresovan za poziciju selektora Srbije. On je „kao saliven“ za ovu nacionalnu generaciju, jer poznaje dobar dio reprezentativaca još iz „zlatne“ generacije i od kojih bi zagarantovano sastavio dobru i poštovanu ekipu, a koja bi sa druge strane, isto tako pokazala respekt prema čovjeku sa kojim su napravili jedan od najvećih uspijeha u karijeri. Ali to, na našu zalost, u ovom trenutku nije moguće iz prostog razloga, što našem fudbalskom savezu trenutno nije potreban dobar stručnjak, a još manje čovjek sa čvrstim karakterom, nego neko ko će slijepo da sluša šta mu se kaze! U prevodu, neko beskarakteran! Sada FSS jedino preostaje, da se moli da Paunović ne prihvati poziv FS BiH i da počne da trenira neki klub, kako bi sebe oprali. Jel‘ da da je tuzno!?

  • Dragan

    29. novembar 2019 | 17:46

    Zasto ne na klupi Srbije?

  • Срб

    29. novembar 2019 | 18:40

    Никад бољи дочек као што је био 2015 када су млади репрезентативци освојили светско првенство Господину Пауновићи и играчима није требао водитељ на балкону градске скупштине Све су сами осмислили певали химну изговарали оченаш певали патриотске песме Један такав човек заслужује респект и као прави патриота не би требало да води репрезентације босне хрватске и сличних

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA