Nejmar samo kuka i s... po klubu i navijačima: Peti žestoko "udario" na skupog Brazilca

Bivši francuski fudbaler Emanuel Peti žestoko je iskritikovao fudbalera Pari Sen Žermena Nejmara

  • 1

Nejmar je pre dve godine za 222 miliona evra prešao iz Barselone u PSŽ u rekordnom transferu u fudbalskoj istoriji i od tada je redovno bilo problema sa njim jer je vrlo brzo počeo da ispoljava nezadovoljstvo u klubu.

Otišao je iz Barse da bi izašao iz senke Lea Mesija, ali kada je Parižane počeo da osvaja i Kilijan Embape, Nejmaru je opet proradila sujeta.

- Kad sam igrao sa Zinedinom Zidanom i Jurijem Đorkaefom, znao sam da su umeli da reše utakmicu jednim svojim potezim, pa smo prihvatali njihovu slabiji trud u odbrani. Prihvatali smo to i radili svoj posao, jer smo znali da možemo da dobijemo momentom inspiracije genija - rekao je Peti i dodao da to nije slučaj sa Brazilcem.

- Taj tip igra za sebe, samo za sebe. Stavite sebe u svlačionicu PSŽ-a sa onima koji mesecima slušaju kukanje ovog momka koji se*e po klubu i navijačima. Nema nimalo poštovanja - tvrdi Peti.

Nejmar je letos probao da ode iz kluba i pogura transfer ili u Real Madrid ili u Barselonu, ali do toga na kraju nije došlo. U međuvremenu su ga navijači izviždali po povratku na teren u utakmici protiv Strazbura kada je dao gol za pobedu.

Video: Nismo mogli da dišemo, Bajern već dve nedelje igra neki drugi fudbal: Marin iskren posle debakla!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soraja

    2. decembar 2019 | 00:31

    A jel se uneredio i po soraji kao po klubu i navijacima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA