≫ 

Kako je Grof "obeležio" Jovića nadimkom "Jovara Pekara": Luka otkrio i kada je saznao da ide u Real

Pričao je i o najtežem periodu svoje karijere, odnosu sa majkom svog deteta...

  • 17

Špic Reala Luka Jović bio je gost emisije "Lično. Nezvanično" na Prvoj, zajedno s prijateljima sa kojima živi u Madridu, a golman mlade reprezentacije Srbije Jovan Vićić otkrio je neke od zanimljivih anegdota iz karijere 22-godišnjeg napadača.

Jedna od njih je i poreklo Lukinog nadimka "Pekar", iz doba kada je igrao za Crvenu zvezdu, koju je vodio Miodrag Božović.

- Bili smo kod Grofa u Zvezdi i gospodinu je bilo zabranjeno da jede u pekarama i brzoj hrani. Izbegao je da ti da odgovor danas, sada ću ti ja ispričati istinu kako je nastao taj nadimak. Pre treninga, ujutru, svratili smo bili u jednu pekaru blizu "Marakane". Nama to nije bilo zabranjeno, ali je i Luka naručio svašta i krenuo da jede. U tom trenutku se pojavio Grof, parkirao se ispred pekare i proderao "Jovara-pekara". Svi smo se smejali i posle je u svlačionici bilo priče o tome - rekao je Vićić.

Jović je posle Zvezde otišao u Portugal i Benfiku, ali se nije snašao, a svoju fudbalsku sreću je pronašao tek u Ajntrahtu iz Frankfurta.

- Period u Benfiki mi je bio najteži u karijeri. Otišao sam mlad, bez igde ikoga. Naučio sam na svojim greškama, tamo nisam uspeo jer mi je psiha bila najveći problem - kazao je Luka.

On je sa nekadašnjom devojkom Anđelom ostao u dobrim odnosima zbog sina, bebe od nepunih godinu dana. U međuvremenu je bio u vezi i sa manekenkom Sofijom Milošević.

- Mi (Anđela i ja) više nismo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima zbog Davida. Čujemo se svaki dan. Naravno da mi nedostaje. On je mali, ja sam prvi put u ulozi oca - kaže Jović, koji je objasnio i kako su se potvrdile spekulacije o kojima se mesecima pričalo: da postaje igrač Real Madrida.

- Bio sam sam u kolima, krenuo sam u selo. Bio mi je upaljen zvuk na telefonu, nešto je zavibriralo i video sam da me je na Instagramu označila zvanična stranica Real Madrida. Ne mogu da opišem taj osećaj, bio sam jako iznenađen, iako sam se ja sve već dogovorio sa Realom, ali je bilo problema sa obeštećenjem- ispričao je srpski špic.

Video: Tumbaković: Ne plašim se pitanja o Joviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    1. decembar 2019 | 21:22

    Mi smo strašan narod. Umesto da podržimo momka bez obzira na igre, mi ga pljujemo i teramo od sebe. Posle se pitate što neće da igra za reprezentaciju. Ko god uspe i nešto uradi napolju mi nađemo razlog da ga ne volimo... Mi smo jad!

  • Vlada grobar

    1. decembar 2019 | 21:49

    @Jokane ne lupaj kad moram tako da ti kazem zar ti mislis da skauting Reala gresi u proceni i davanju tolikih miliona problem je sto u Madridu nema prostora kao u Ajntrahtu a siguran sam kad bi imao minutazu npr Benzeme da bi se pre ili kasnije raspucao. Ja ga smatram dobrim spic igracem kaji tek treba da pokaze umece. A i da ode iz Reala nije neka steta bitno je da igra standardno.

  • Miki011

    1. decembar 2019 | 22:00

    Luka,pusti glodare.....samo nastavi,moraš da veruješ u sebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA