≫ 

Kad su zvali zbog Zlatne lopte, pitao sam ženu šta da radim: Modrić opisao osećaj najboljeg na svetu

As Reala je govorio i o putu koji do najvećeg individualnog priznanja u svetu fudbala

  • 8

Hrvatski fudbaler Luka Modrić otkrio je kako je reagovao kada je lani postao najbolji fudbaler planete, ali i zašto ništa nije promenio po dobijanju nagrade.

- Moje ponašanje pre dobijanja nagrade dovelo me je do nje, zato ni danas nisam ništa promenio. Nisam drugačiji nego pre nego sam je osvojio - rekao je Modrić.

On je prošle godine nagrađen jer je Hrvatsku vodio do finala Svetskog prvenstva u Rusiji, kada su Vatreni poraženi od Francuza 4:2.

- To je baš nemoguće zaboraviti. Kad sam video poziv urednika Frans fudbala, nisam odmah odgovorio, nazvao sam ženu i pitao šta da radim, urednik mi je rekao da će me zvati ako dobijem... Ipak nisam bio siguran šta se događa, ali kada sam saznao, bio je to neverovatan osećaj, počeo sam da plačem i neću to nikada zaboraviti. Bilo je teško čuvam tajnu do dodele, znali su porodica i prijatelji zbog organizacije putovanja. Morao sam da ćutim, a hteo sam to da kažem celom svetu - opisao je Modrić.

Hrvat je dodao da je zadovoljan što je svet nakon deset godina dominacije Kristijana Ronalda i Lionela Mesija u tom trenutku prepoznao i kvalitet nekog igrača koji ne daje golove.

Da podsetimo, planeta dobija novog najboljeg igrača na ceremoniji u Parizu, a upravo će Luka "štafetu" predati Mesiju ili Van Dajku.

Video: Partizan novim pogotkom rutinski priveo kraju meč u Šapcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nile

    2. decembar 2019 | 21:29

    Te sezone kad je dobio Zlatu loptu bio je najbolji i to niko ne može tvrditi drugačije jer je jedini u istoriji osvojo te sezone SVE pet najveće nagrede koje jedan fudbaler može osvojiti. A inače nije on ni blizu svetskog vrha ni pre te sezone ni posle nje ali to ne umanjuje činjenicu da je ispisao istoriju. Svaka čast i na tome i zato šta ima već troje dece...kralj.

  • vaske

    2. decembar 2019 | 22:05

    Da je bilo pravde, Modric bi samo preko mrtvog Mesija i Ronalda osvojio te nagrade. Sve je to politika, nagrade neka zahvali Perezu.

  • Aca

    2. decembar 2019 | 21:28

    Pa onda placas spijune po Srbiji to znas sta oces da radis!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA