≫ 

Veliko priznanje za Kolarova: Srbin u idealnom timu Serije A!

Bravo za Aleksandra

  • 7
Aleksandar Kolarov, Kalidu Kulibali, Đorđo Kijelini

Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov izabran je u idealnu postavu italijanske lige za sezonu 2018/2019, na "Gran Gala del Calcio" ceremoniji u organizaciji Serije A, održanoj u ponedeljak u Milanu!

Našem fudbaleru, koji je od leta 2017. godine na "Olimpiku", uručeno je priznanje za sjajne partije u dresu Rome prethodne sezone, i jedini je igrač rimskog kluba koji se našao u idealnoj postavi sezone, što je, sem za njega, i veliko priznanje za "Vučicu".

Najviše igrača u idealnoj postav dolazi iz šampiona Juventusa, četvorica, iz Atalante dvojica, dok ostatak čine po jedan igrač Intera, Napolija, Kaljarija i Sampdorije.

EX-YU IGRAČI DOMINIRAJU U IDEALNOJ POSTAVI

Ono što zanimljivo, čak četvorica igrača iz idealne postave dolaze sa prostora nekadašnje zajedničke države Jugoslavije. Pored Kolarova, u top 11 su Slovenac Handanović, Bosanac Pjanić iz Juventusa i Slovenac Iličić iz Atalante.

Ovo je idealna postva Serije A za sezonu 2018/2019.

Samir Handanović (Inter), Aleksandar Kolarov (Roma), Đorđo Kjelini (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli), Žoao Kanselo (Juventus); Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari); Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Zapata (Atalanta).

 

Video: Kolarov o višegodišnjem ispadanju iz igre za Euro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. decembar 2019 | 08:48

    Ja neznam zasto se ta idealnost i kvalitet ne pokaze u reprezentaciji i nesto napravi u evropi i svetu,na sva zvona se odjekne o velicini igraca nasih u svetu a kad igraju za reprezentaciju ponasaju se kao nize razredni igraci,nesto tu nije u redu

  • Dr

    3. decembar 2019 | 09:31

    Svaka mu čast, a kad je reprezentacija u pitanju nema ga nigde

  • fifa

    3. decembar 2019 | 08:40

    ajoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA