≫ 

Ronaldo u kolima čekao da ga proglase najboljim u Italiji, tek onda je ušao u halu!

Bio je spreman da se ne pojavi ni na ovoj ceremoniji Portugalac

  • 4
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Dok je Lionel Mesi u Parizu čekao da ga šesti put proglase najboljim na svetu, njegov najveći rival Kristijano Ronaldo nalazio se u Milanu na dodeli nagrada za najbolje igrače Serije A. 

Međutim, gala ceremoniju Portugalac nije ispočetka ispratio iz hale kao i svi gosti, nego je veći deo presedeo u svojim kolima čekajući trenutak proglašenja, a program je pratio putem TV prenosa?! Jasno je da je bio spreman da se odveze kući da je kojim slučajem nagrada otišla u ruke nekom drugom igraču.

Tek kad je voditeljka programa Dileta Leota pročitala njegovo ime kao laureata nagrade za najboljeg igrača Serije za sezonu 2018/2019, Ronaldo se žurno, uz pratnju telohranitelja, uputio ka ulazu u halu gde je stigao na binu i primio nagradu.

O ovom potezu Ronalda, koji je naišao na oštre kritike navijača, "tvitnuo" je poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri, koji je sa lica mesta pratio dešavanja sa ceremonije.

- Neverovatno! Kristijano ronaldo je čekao u kolima momenat proglašenja najboljeg igrača lige. Kada se to desilo, konačno je izašao iz kola i ušao u teatar, dok su njegovi telohranitelji ometali kamere svetlom sa telefona - napisao je palmeri.

Tankredi Palmeri

Na pomenutoj ceremoniji, izabran je i idealan tim Serije za proteklu sezonu, a među odabranima je i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Video: Ronaldo je toliko kompetitivan da nema milosti ni prema sinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan.

    3. decembar 2019 | 11:29

    Veliki fudbaler,ali i los covek.Obicna ljiga koja ne postuje svoje kolege.U pobedi i u porazu budi gospodin,on to nije.

  • rs

    3. decembar 2019 | 11:45

    nikakav igrac a jos manje covek

  • Marko

    3. decembar 2019 | 10:48

    Ma tim samo mogu da se bave zavidni i ljubomorni ljudi koji u zivotu nista nisu postigli, a njemu coveku veliki naklon za sve sto je uradio do sada u karijeri... Normalno je da dolaze bolji i mladji pre svega, ali on u svom vremenu sa Mesijem = dva carobnjaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA