≫ 

Ključa pod Vezuvom: Anćeloti "odbrojava dane", "pit-bul" Gatuzo čeka poziv

Nešto mora da se menja u Napoliju posle serije neuspeha

  • 1
FK Napoli Foto: AP/Tanjug

Napoli je definitivno došao do tačke kada se mora napraviti radikalan zaokret. Promena je neophodna da se zaustavi rezultatsko posrtanje ekipe, koja je za vikend još jednom razočarala navijače porazom na svom terenu od Bolone 2:1.

Posle tog meča trener Anćeloti je igrače odveo u karantin gde će boraviti do meča sa Udinezeom, i to će, po svemu sudeći, bti poslednji pokušaj za "Karleta" da sačuva posao.

Karantin je poslednji put izazvao tektonske poremećaje na "San Paolu", pošto su igrači odbili da idu u bazu nakon meča sa Red Bulom, nego svojim kućama, što je kasnije dovelo do niza negativnih događaja, naposletku i kazne kluba u iznosu od pola oktobarskih plata.

Razlika je bila samo u tome što je tada karantim naredio prvi čovek kluba Aurelio de Laurentis, a sada je to samo Anćelotijeva odluka, kojoj su se, ovog puta, povinovali igrači, jer gaje daleko veće poštovanje prema treneru.

Istovremeno, italijanski mediji pišu da se Anćelotiju opasno drma stolica, ekipa je osma na tabeli Serija A, bez pobede je osam utakmica, a već se pominje i ime potencijalnog naslednika - u pitanju je Đenaro Gatuzo.

Gatuzo je u kontaktu i sa Fiorentonom, koja je u još goroj poziciji sa Monetlom.

Ukoliko Gatuzo dođe umesto Anćelotija, bio bi privremeno rešenje do kraja sezone.

Video: PSŽ vodi, Kavani za 10 minuta uspeo što Liverpul i Napoli nisu za 90

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    4. decembar 2019 | 09:31

    Dajte ljudi meni da vodim Napolitance, sta vam je sa Gatuzom pa taj mozga nema... Covek grama mozga, a vodio Milan i sad Napoli, danas svako moze da bude trener izgleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA