Pre deset godina Drogba je "poludeo", pa zaboravio na obećanje Embapeu: Sada mu je ispunio želju!

Dvojica igrača, jedan tada u zenitu karijere, drugi tek dečak, bili su na "Stamford Bridžu" 2009. godine kada je Barselona odnela pobedu, a mali Francuz ostao uskraćen za "fotku" sa idolom, jer je ovaj "poludeo" na sudiju Ovreba u čuvenom ispadu

  • 0
selfi drogba foto: twitter/francefootball

Ceremonija dodele "Zlatne lopte" najboljem igraču sveta u Parizu okupila je fudbalski "krem", mnogo bivših i sadašnjih svetskih zvezda, među kojima su bili i Kilijan Embape i Didije Drogba. Upravo je njihov susret dodatno "obojio" samit najboljih fudbalera današnjice. 

Naime, legendarni fudbaler iz Obale Slonovače, koji je bio jedan od voditelja gala večeri, pre deset godina odbio je "fotku" sa tada desetogodišnjim Embapeom posle meča Čelsija i Barselone u Londonu. Bolje rečeno, zaboravio je zbog burne utakmice sa Barsleonom.

Drogba je tada bio van sebe od besa zbog eliminacije u polufinalu Lige šampiona (Inijesta dao gol za prolaz), zbog čak četiri sporne situacije za penal, pa se nakon meča obrušio na sudiju Ovreba, koga je nazvao "lopovom".

"Ovo je je*ena sramota, je*ena sramota", urlao je tada u kameru Drogba, nije ni čudo što je zaboravio na obećanje malom Empapeu, tada prisutnom na samom terenu.

Deset godina kasnije - ispunio ga je!

Na dodeli nagrada u Parizu obojica su se prisetila tog momenta, jedan od aktera tog meča bio je i Mesi, pa se i on negde u pozadini našao na "selfiju" koji je Drogba konačno poklonio sjajnom francuskom fudbaleru.

didije drogba Foto: twitter/francefootball

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA