Legendarni igrač Zvezde se emotivno slomio: Zaplakao pred kamerama zbog nepravde koja mu je učinjena

Husref Musemić nije mogao da savlada emocije tokom intervjua

  • 17
Husref Musemić Printskrin: Youtube/Hayat Media BiH

Legendarni napadač Crvene zvezde, Husref Musemić, smenjen je sa mesta trenera FK Sarajevo nakon poraza u gradskom derbiju od Željezničara.

Odluka sarajevskog kluba usledila je kolo pred zimsku pauzu u situaciji kada je Sarajevo na deobi prvog mesta sa svojim najvećim rivalom.

Musemić ovu odluku nije očekivao, a na nepravdu koja mu je učinjena nije mogao da ne pokaže emocije.

- Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup... To je nešto što je istorija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put i navikao sam da me smenjuju kada sam bio prvi ili eventualno drugi. Teško je bilo šta pametno reći sada, ne želim se s nekim raspravljati sada. U najmanju ruku ovo nije korektno - rekao je Musemić i osvrnuo se na eventualni povratak u klubu u budućnosti.

- Pa, nikad čovek ne treba u životu reći neću ja to. To se nikad ne zna. Potrudiću se da se malo više posvetim sebi i svom zdravlju - dodao je sada već bivši trener Sarajeva za TV Hayat, a onda je zaplakao.

Bilo je teško gledati fudbalsku legendu kako rida u suzama.

Video: Husref Musemić za Telegraf o Sarajevu i Zvezdi nekada i sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA