≫ 

Milošević potvrdio: Suma i Sadik ostaju u Partizanu i posle juna!

Opcije su u našim rukama, kaže šef stručnog štaba

  • 38

Trener Partizana Savo Milošević potvrdio je dobre vesti za crno-bele i rekao da Sejduba Suma i Umar Sadik ostaju u Humskoj.

Crno-beli su ove sezone jedna od najatraktivnijih napadačkih ekipa u ligi, malo sreće ih je delilo i od nokaut faze Lige Evrope. Sadiku se često spočitava to što promašuje zicere, ali i ulazi u šanse zbog čega su ljudi iz kluba odlučili da pozajmljenog igrača Rome već sada zadrže.

- Sadik ostaje u Partizanu i od juna i Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna - rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč sa Napretkom.

Strateg crno-belih je objasnio i zbog čega matični klub Umara Sadika nema mnogo opcija na raspolaganju ukoliko Partizan bude želeo da zadrži napadača. Precizirao je i šta se dešava sa Gvinejcem.

- Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas. A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsednik razgovarati sa Sumom. Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora - objasnio je trener Partizana.

Video: Milošević posle pobede nad Mačvom: Voljni momenat je bio na mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    3. decembar 2019 | 20:02

    Za nasu ligu Sadika i Sume puna Marinkova bara a niko od trenera ne mora da se muci da od njih igrace stvara tako da svaka zaradjena para moze da ostane u ruke svih frakcija Grobara.

  • Rastko

    3. decembar 2019 | 20:06

    Nase grehe ionako ispastaju nasa deca.

  • Rastko

    3. decembar 2019 | 20:03

    A Japanci ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA