≫ 

Svi žele hit klinca iz Argentine: Mesi urgira u Barsi, Lautara sada hoće i Mančester Siti

Barselona dobila ozbiljnu "plastičnu" konkurenciju

  • 3

Malo je klubova moglo poslednjih godina da parira Mančester Sitiju kada bi se "Građani" nameračili da katarskim novcem dovedu nekog igrača, pa će biti zanimljivo videti šta će narednih meseci biti sa Lautarom Martinezom.

Interov 22-godišnji napadač se pokazao kao odličan par sa Romeluom Lukakuom ove sezone i nalazi se upravo na meti Sitija, prema informaciji italijanskog novinara Đanluke Di Marcija.

Martinez je ove sezone dao 13 golova i imao još tri asistencije na 19 utakmica i automatski privukao pažnju najvećih klubova. Piše se u Španiji da Lionel Mesi gura upravu Barselone da što pre dovede Lautara.

Siti se raspituje za visinu obeštećenja koje verovatno neće biti manje od 111 miliona evra, ali se odnosi samo na klubove van Italije.

Zbog toga igračevi agenti rade na tome da Martinez dobije novi ugovor, pa da Barselona i Siti moraju dobrano da odreše kesu, ako žele jednog od najtraženijih mladih napadača ove sezone.

Video: Het-trik Joveljića za 5:0 protiv Estonije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA