≫ 

Dva gola Žesusa, Siti lako protiv Barnlija, Lukin Palas sa igračem manje slavio protiv Bornmuta

Brazilski napadač je prekinuo svoj golgeterski post sa dva efektna gola

  • 0
Gabrijel Hesus Foto: AP/Tanjug

Mančester Siti je na gostovanju u Barnliju odneo sva tri boda pobedom sa 4:1 i to golovima Gabrijela Hesusa u 24. i 50. te Rodrija u 68.  i Mahreza u 87. minutu.

Počasni gol za Barnli postigao je Brejdi u 89. minutu.

Svoj prvi pogodak, Žesus je postigao već u prvom poluvremenu, kada je na asistenciju iskusnog Davida Silve uspeo da matira odličnog Nika Poupa i da dovede "Građane" do prednosti.

Svoj drugi pogodak, brazilski napadač je postigao već na samom startu drugog poluvremena, tačnije u 50. minutu utakmice, kada je Žesus odlično utrčao u peterac, dobio sjajan centaršut od Bernarda Silce i zakucao loptu u gornji levi ugao.

Siti je nastavio da napada iako je imao visoku prednost, a to im se isplatilo već u 68. minutu, kada je Rodrigo postigao prelep pogodak sa nekih 18 metara udaljenosti. Posle jedne veoma lepe akcije Brejdi je uspeo da iz kaznenog prostora matira Edersona za konačnih, Barnli 1 – Mančester siti 4.

Kristal Palas, našeg Luke Milivojevića, je imao otežavajaću okolnost, pošto je od 19. minuta nastupao sa desetoricom igrača zbog direktnog crvenog kartona za Mamadua Sakoa.

Jedini gol na meču viđen je sredinom drugog poluvremena, odnosno u 76. minutu kad je Džefri Šlup posle solo prodora utrčao u šesnaesterac, te sa oko 12 metara levo iskosa snažno šutirao i zatresao mrežu rivala.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

Gosti to nisu uspeli da iskoriste, pa je tako ekipa koju sa kapitenskom trakom predvodi Luka Milivojević došla do trijumfa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA