"Umri Grizmane": Zbog morbidnih poruka navijača Atletika, liga bi mogla da im zatvori stadion!

Navijači Madridskog kluba nisu baš dobro prihvatili odlazak Francuza u Barselonu

  • 0
Antoan Grizman Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Atletiko Madrid mogao bi da bude kažnjen sa nekoliko utakmica igranja pred praznim tribinama u La Ligi na svom velelepnom stadionu Vanda Metropolitano.

Navijači "jorgandžija" su žestoko dočekali Antoana Grizmana bivšeg igrača Atletika koji je prešao u Barselonu, pa su na meču sa Kataloncima uzvikvali "Umri Grizmane"pri svakom kontaktu sa loptom.

Pre meča, na jednoj od tribina stadiona Vanda Metropolitano, bio je istaknut transparent na kojem je pisalo "Želeo si ime, a zaboravio si kako je to biti čovek".

Takođe, na mestu gde se, blizu stadiona, nalazi njegova plaketa posvećena tome što je odigrao 100 mečeva za Atletiko, domaći navijači su bacali pacove i konzerve piva.

Grizman je u Barselonu prešao letos za 120.000.000 evra, a u dresu Blaugrane postigao je četiri gola na 13 mečeva u svim takmičenjima.

Barsa je, inače, slavila sa 1:0 golom Lionela Mesija u 86. minutu. Bila je to prava majstorija Argentinca za prvo mesto na tabeli Primere.

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA