≫ 

Da razmišljamo o tituli? To je ludilo! Gvardiola ironično "bocnuo" one koji su otpisali Siti

Titula? Teška posla...

  • 0

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola priznao je da u ovom trenutku ne razmišlja o odbrani titule u Engleskoj.

Siti, koji je prošle sezone postao prvak Engleske sa 100 bodova, zaostajao je za Liverpulom dve, tri pobede posle Nove godine i uspeo je da nadoknadi taj minus. Sada je razlika osam bodova, uz utakmicu više, a Gvardiola je svestan realnosti.

- Trka za titulu je gotova. Niko nam više ne daje šanse, a kao što svi kažu, ispali smo iz trke i nemamo šanse. Mislimo sad samo na sebe i narednu utakmicu - rekao je Gvardiola, delom ironično, delom u zbilji.

- Naš tim je stabilan i to je sve što hoćemo. S ove distance iza Liverpula, ludilo je pomišljati o tituli, već moramo da mislimo o subotnjem derbiju i ostalim takmičenjima koja igramo i da tako unapređujemo svoj ritam. Da smišljamo načine kako da im se približimo, to je takođe glup način razmišljanja. Gledamo sebe i idemo utakmicu po utakmicu - naglasio je Gvardiola.

Njegov tim je u utorak pobedio Barnli sa 4:1 u meču 15. kola Premijer lige, a naredni izazov pred Građanima je gradski derbi sa Mančester junajtedom od 18 sati i 30 minuta.

Ova sezona nije dobra ni za Mančester Junajted ni za Totenhem, a nekome će posle večerašnjeg (20.30) duela na Old Trafordu biti još gora. Žoze Murinjo se vraća u Mančester, prvi put otkako se razišao sa Đavolima, a kvota da će njegov tim slaviti je 2,70. Kec je 2,60, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Odavno pred neki Mersisajd derbi nije bila ovolika razlika kao pred večerašnji (21.15) - Liverpul je sam na vrhu tabele, Everton grca na dnu. Zato je kec 1,45, a dvojka čak 7,00, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Video: Trening fudbalera Bajrena iz Minhena pred sutrašnji meč sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA