≫ 

Kako kažu Rusi, nisam ja šaman! Veselinović o sebi kao zameni za Vladana Milojevića

Plan je za sada u Čukaričkom

  • 3
Foto: Printscreen Youtube

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović kaže da ne može da predvidi da li bi u slučaju odlaska Vladana Milojevića sa klupe Crvene zvezde on bio jedan od prvih "pikova" kao zamena.

Glasine o odlasku Milojevića pojavile su se posle teškog poraza crveno-belih od Bajern Minhena (6:0) i uopšte zbog igre bez energije i volje koja je krasila srpskog šampiona lani u istom takmičenju.

- Sve ono što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo u dogovoru sa predsednikom kluba moj stručni štab i ja produžili ugovor na još četiri godine i sve naše ambicije i sve profesionalno vezano je maksimalno za Čukarički. I emotivno proživljavamo sa klubom šta će biti u budućnosti. Kako kažu Rusi, ja nisam šaman, vidovit da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti, ali zaista moramo da pošteno izvršavamo obaveze gde smo trenutno - rekao je Veselinović za Elta HD.

On je opisao i stil igre svog tima na primeru utakmice sa Partizanom, koji je ove sezone najbolja napadačka ekipa u Superligi.

- Da bude puno agresije, puno trke. Da budemo stalno napadački opredeljeni. Pre tri nedelje protiv Partizana ljubitelji fudbala su imali priliku da vide da smo igrali ofanzivno od prvog momenta i napali Partizan. To je naše opredeljenje, bez obzira protiv koga igramo i gde, kući ili na strani, želimo da igramo napadački i postignemo gol više - istakao je Veselinović.

Zvezda će danas (15.00) u Lučanima pokušati sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Vojvodinom, a zanimljivo je da je na prethodnom meču ova dva tima u Lučanima bilo 0:0. Sada je kvota na iks 6,50, dvojka je 1,25, a kec 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Crvena zvezda.

Partizan u Superligi ima seriju od četiri pobede u kojima je dao 15 golova. Želi da tako nastavi i danas (17.00) protiv Napretka, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

Video: Milojević posle Bajerna: Nema više žara, borbenosti, suza... nešto mora da se promeni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gyv

    4. decembar 2019 | 19:52

    Zašto zamena za Milojevića u zvezdi, pa čovek u zvezdi radi odlučan posao jedino ako ne prihvati neku jako dobru ponudu. Zvezdu tri godine uvodi u evropu, a velike šanse ima i da drugi put prezimi, dve titule za redeom je osvojio u srbiji, i u trecoj sezoni je lider. Igra je takva kakva je ima se najbitnije rezultat. Pogledaj o realno ne moze se igrati niti ništa očekivati protiv velikih evropskih ekipa kao Bajern na primer. Zvezda je izbcila jang boji salcburg koji su jači i kvalitetniji bili od nje, olimpijakos je dobila...ne može se očekivati da padne bajern, liverpul je pao iz prva dva šuta na gol i šokirao ih je rezultat skroz,. Mozda je i kladionica odradila svoje

  • Duke

    4. decembar 2019 | 12:30

    Cukaricki kao zvezdina filijala da te ne pusti???Ma ne luduj budalice....

  • Sistem

    4. decembar 2019 | 13:01

    E ovo je trener, uvek agresivno i napadacki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA