≫ 

Dogovoreno: Pavlović u Monaku, Partizanu 10.000.000 evra i bonusi!

Crno-beli odlučili da prihvate ponudu francuskog kluba, a transfer će biti obelodanjen 1. januara 2020. godine

  • 42
Monako i Strahinja Pavlović Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić

Sredinom novembra ste na Telegrafu mogli da pročitate da je naredna destinacija Strahinje Pavlovića Azurna obala, tačnije Monako, a danas vam donosimo potvrdu transfera supertalentovanog igrača Partizana u pomenuti klub, koji je u završnoj fazi.

Dakle, Pavlović je praktično novi fudbaler kluba iz "kneževine", ali će u Humskoj ostati do kraja sezone i pomoći ekipi u borbi za trofeje, dok će posao će sa Francuzima zvanično biti obelodanjen 1. januara 2020, kada počinje prelazni rok!

BOGATE NAGRADE

Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Partizan je razmotrio sve preostale ponude, doneo zaključak da je prva iz "kneževine" i najbolja, sa čim se složio i sam fudbaler, koji će već ove zime potpisati petogodišnji ugovor, na konto koga će crno-beli u startu zaraditi 10.000.000 evra, sa mogućnošću da klupski račun ubrzo opleme sa još 3.000.000, a u perspektivi i dupliraju zaradu procentima od dalje prodaje.

Nagrada od tri miliona evra je raspoređena na sledeći način: ukoliko Pavlović odigra 25 utakmica za Monako u narednoj sezoni, Partizanu će se u kasu sliti 2.000.000 evra.

Preostalih milion evra crno-beli će inkasirati u slučaju da se Monako u narednih pet godina, koliko se i defanzivac obavezao sa klubom iz Kneževine, plasira u neko od dva evropska takmičenja – Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Pride, rekosmo već, čelnici kluba su izdejstvovali i 10 procenata od dalje prodaje Pavlovića, što bi u perspektivi, ukoliko supertalentovani igrač nastavi sa pravilnim razvojem, moglo da donese milionski bonus, a pride i još nekoliko miliona od takozvanog transfera solidarnosti, na ime činjenice je Pavlović igrački školovan u Humskoj.

Sve to zbirno bi moglo čak i da premaši visinu sadašnjeg obeštećenja.

NA VELIKOJ SCENI OD JANUARA

Strahinja Pavlović Foto: MN Press

Ne samo zbog navedenih činjenica, već i statististički, odnosno finansijski, transfer Strahinje Pavlovića bićei najveći u 21. veku u Partizanu i može se okarakterisati sjsjnim poslom, s obzirom da se radi o momku koji je tek pre nekoliko meseci kročio na veliku scenu.

Pavlović je prekomandovan u prvi tim oktobra 2018. godine kada je kod trenera Zorana Bate Mirkovića prekomandovan u prvi tim, a nekoliko meseci kasnije, odnosno 1. januara 2019. godine i zvanično je postao profesionalac.

Odmah se nametnuo i to u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, u kome je i debitovao za crno-bele da bi u mesecima koji su usledili postao jedna od poluga tima iz Humske, najtraženiji i najskuplji igrač u srpskom fudbalu.

Početkom leta je produžio ugovor, kada je Lacio izigrao već dogovoren transfer, a klub iz Humske je istrajao i u nameri da igrača zadrži do kraja takmičarske sezone, kako ne bi štetio postojećem timu.

Ova sezona nije dobra ni za Mančester Junajted ni za Totenhem, a nekome će posle večerašnjeg (20.30) duela na Old Trafordu biti još gora. Žoze Murinjo se vraća u Mančester, prvi put otkako se razišao sa Đavolima, a kvota da će njegov tim slaviti je 2,70. Kec je 2,60, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Odavno pred neki Mersisajd derbi nije bila ovolika razlika kao pred večerašnji (21.15) - Liverpul je sam na vrhu tabele, Everton grca na dnu. Zato je kec 1,45, a dvojka čak 7,00, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Zvezda će danas (15.00) u Lučanima pokušati sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Vojvodinom, a zanimljivo je da je na prethodnom meču ova dva tima u Lučanima bilo 0:0. Sada je kvota na iks 6,50, dvojka je 1,25, a kec 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Crvena zvezda.

Partizan u Superligi ima seriju od četiri pobede u kojima je dao 15 golova. Želi da tako nastavi i danas (17.00) protiv Napretka, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

Video: Strahinja Pavlović: Ušli smo u konfuziju, ne znam šta da kažem

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IDEA zagreb ponos severa

    4. decembar 2019 | 14:05

    Jel to taj mali koji je strpao u dzep one kvazi igrace penaldziju boacija i "samozvanog" majstora marinka rokvica marina? Partizan je jos jednom dokazao da je Avangarda za ove penaldzije u prodaji igraca. Štoper a njveca prodaja u srpskome fudbalu. Partizan nema dzaba najbolju skolu u evropi

  • BIJELJINA

    4. decembar 2019 | 13:39

    Za balvana 10 000 000 svasa,cist promasaj

  • BILI⚫⚪💣

    4. decembar 2019 | 14:02

    Štoperski tandem repke MILENKOVIĆ I PAVLOVIĆ😲.ČIJI SU TO IGRAČI...ove mučene zvezde?😆😆😆😆😁🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA