≫ 

Barsino "čudo" dobilo novi ugovor, otkupna klauzula 170 miliona: Procenti i Mesijevom bratu!

Barsa želi da gradi budućnost na Ansu Fatiju, otud i ovakav potez

  • 0
Ansu Fati Foto: Profimedia/ddp USA

Ansumane Fati (17), Barsina nova mlada zvezda u usponu, potpisao je novi ugovor sa Kataloncima koji će ga vezati za klub do 2022. godine, po daleko boljim uslovima nego dosad. 

Momak rođen u Gvineji-Bisao oduševio je fudbalski svet ove sezone, sa 16 godina i 304 dana postao je najmlađi strelac Barse u La Ligi u njenoj istoriji, a otad su se nizale utakmice u kojima potvrdio klasu i najavio veliku karijeru.

Uprava Barse nije čekala, pa je u sredu ozvaničila novi ugovor sa tinejdžerom uz posredstvo Mesijevog brata Rodriga, koji je odnedavno agent supertalentovanog fudbalera.

Prema slovu novog ugovora, svaki klub koji bude želeo da otkupi Fatija moraće da plati 170 miliona evra, umesto dosadašnjih 100, a kada igrač bude postao punoletan ta suma za sve zainteresovane iznosiće astronomskih 400 miliona evra!

Fati je sa samo deset godina stigao u Barsu i otad munjevito napredovao do prvog tima.

- "La Masia" je za mene najbolja škola na svetu. Pomogla mi je u svemu od prvog dana od kada sam stigao i veoma sam zahvalan svim ljudima koji rade ovde. Od prvog dana sam mnogo naučio ovde. Takođe i u teškim trenucima za mene, uvek su bili tu da mi pomognu i podrže me. Raditi svakog dana sa najboljima je za mene ostvarenje sna, a od danas ću još jaće nastaviti da radim i čekati priliku da se pokažem. Sve drugo će doći - poručio je Fati.

 
 
 
View this post on Instagram
El Barça renueva a Ansu Fati con una cláusula de 170 millonesA post shared by MARCA (@marca) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA