≫ 

Partizan bez desnog beka do kraja jeseni: Miletić povređen, ne igra na poslednja tri meča

Defanzivac u smiraju prvog dela meča sa Napretkom povredio koleno

  • 24

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić okončao je jesenji deo sezone na minuloj utakmici sa Napretkom zbog povrede kolena i neće moći da pomogne saigračima u preostale tri utakmice sa Radom i Radnikom u domaćem prvenstvu, odnosno Astanom u Ligi Evropre.

Miletić se povredio još u smiraju prvog poluvremena duela sa Kruševljanima, i prema prvim prognozama povreda nije najteže prirode, ali je koleno pretrpelo veliku rotaciju, te je fudbaler hramljući napustio teren, kasnije i stadion u Humskoj.

U toku današnjeg dana Miletić će biti podvrgnut i snimanju magnetnom rezonancom, kako bi se utvrdio tačan stepen povrede, a potom ga sasvim sigurno očekuje prevremena pauza zbog koje neće biti na raspolaganju stručnom štabu.

Ta činjenica dodatno sužava izbor treneru Savu Miloševiću, koji je do sada u Miletiću imao gotovo jedini izbor na poziciji desnog beka, dok je Aleksandar Lutovac, po vokaciji inače krilo, bio iznuđeno rešenje.

Tokom milule jeseni Miletić je u dresu Partizana odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima i pratkično nije imao alternativu na svojoj poziciji, pa je najverovatnije došlo do “zamora materijala”, što je prouzrokovalo povredu.

(Z. I..)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. decembar 2019 | 09:41

    Lutovac ga je odlicno zamenio, po njegovoj strani su pali golovi tako da se odsustvo Miletica po cijoj strani partizan prima 90% golova nije ni osetilo

  • Dzoni

    5. decembar 2019 | 09:56

    Ujka zitko vidjen sinoc na mostu na gazeli.Ubedjivali ga da ne skoci ahahahahaha

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. decembar 2019 | 09:36

    А као играо против АЗ, Напретка...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA