Englezi pišu: Matić bliži Interu nego Totenhemu

Engleski mediji sele srpskog igrača na Apenine

  • 2

Mančester ivning njuz pod oznakom „eksluzivno“ objavio je da Totenhem nije zainteresovan za srpskog fudbalera Nemanju Matića

List se poziva na izvor iz londonskog kluba koji je otkrio da menadžer Žoze Murinjo ima dovoljno kvalitetnih zadnjih veznih i da ne mora da angažuje 31-godišnjeg reprezentatica Srbije s kojim je radio skoro tri sezone u Čelziju.

Matiću na leto ističe ugovor i po završetku sezone sigurno će napustiti Old Traford. U januaru bi mogao da ode negde na pozajmicu, na svoj zahtev, kako bi se posle duge pauze zbog povrede prepona vratio u formu koja bi mogla da mu obezbedi mesto u reprezentaciji Srbije pred utakmice martovske utakmice baraža Lige nacija za plasman na Prvenstvo Evrope 2020.

Antonio Konte Foto: AP/Tanjug

Mančester ivning njuz predviđa da će Matić u zimskom prelaznom roku preći u Inter. „Veza“ je ponovo trener. Na klupi Intera sedi Antonio Konte, s kojim je Matić sarađivao u Čelziju tokom sezone 2016/17. Sa Italijanom na klupi srpski vezista je u poslednjoj sezoni u dresu Plavaca odigrao čak 40 utakmica.

Konte je Matića pokušao da angažuje još u letnjem prelaznom roku. Nije uspeo jer je Matić tokom pripremnog perioda bio jedan od kandidata za kapitena Mančestere junajteda. Traku nije dobio, a zbog povrede je izgubio i mesto u timu, pa je Mančester ivning njuz čak predvideo da bi u januaru mogao da napusti klub bez „oproštajne“ utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    5. decembar 2019 | 16:09

    Dok je igro Nemanja bili su cvrsti, sad su mekusci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA