≫ 

Zvezda spremila 800.000 evra za bisera srpskog fudbala, Dinamo Zagreb ispao iz igre!

Kako Telegraf nezvanično saznaje, klub sa Marakane je spreman da izdvoji obeštećenje koje postoji u klauzuli ugovora Mirka Topića

  • 54
Mirko Topić

Foto: MN Press

Crvena zvezda želi Mirka Topića (18) i spremna je da za bisera Vojvodine izdvoji 800.000 evra za obeštećenje, nezvanično saznaje Telegraf!

Pojavila se informacija da Topića želi i Dinamo iz Zagreba, ali kako saznajemo, ta opcija se ni ne razmatra, jer je otac fudbalera veliki Srbin iz Republike Srpske i opcija da njegov sin igra na Maksimiru nije ostvariva.

Topić u svom ugovoru sa Vojvodinom, koji ističe 30. juna 2021. godine, ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan da ode u slučaju da neki klub za njega pošalje ponudu od 800.000 evra!

Vojvodina je svesna da za njihovog fudbalera postoji veliko interesovanje i sada pokušava da potpiše novi ugovor sa fudbalerom, kako bi sprečila njegov odlazak za 800.000 evra.

Međutim, Lale sa sada više ne pitaju ništa i od fudbalera zavisi gde će nastaviti karijeru, ukoliko bude prihvatio ponudu Zvezde, koja bi uskoro trebalo da pošalje zvaničnu ponudu koja je predviđena klauzulom njegovog postojećeg ugovora.

Topić igra na poziciji zadnjeg veznog, ove sezone u dresu Vojvodine odigrao je 10 utakmica, ali nje imao konkretan učinak u golovima i asistencijama. Takođe je i mladi reprezentativac Srbije za uzrast do 19 godina.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

Video: Milojević najavio rezove igračkog kadra na zimu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arkan

    5. decembar 2019 | 15:32

    Zvezdas. Ali kupice klinca, provsce godinu dana na klupi, godinu dana u niš, pa za 1.5 - 2 miliona bice prodat. Sta Zvezda od toga ima ? 1milion plus za 3 godine, minus njegove plate znaci toliko koliko su ga i doveli ? Daj molim te da gresim, jer bih stvarno voleo da igraju povise nasi biseri iz cele srbije !

  • Zvezdas

    5. decembar 2019 | 17:41

    Toliko hvaljenje naše omladinske škole a dovodimo decu iz Vojvodine...gde su naša deca 2001. godiste? Bogdan Jocic i ostali...gde su naši 2000. godiste? Da ne pominjem da 1999. godiste nije dobilo šansu u prvom timu a imali smo Joveljica, Terzica i još puno talenata...

  • Pista

    5. decembar 2019 | 16:01

    Al pazi razloga da ne ode u Dinamo iz Zg,otac mu veliki Srbin iz RS i zato ne moze u Dinamo bez obzira sto je Dinamo bez premca na ovim prostorima kad treba prodati igraca,zvezda ce ga na kraju prodati za 2 miliona a dinamo bi to uradio za 10 puta vecu sumu ali ne otac mu je srbenda i nemoze u zg.eeee majko moja dokle li ce mo robovati nacionalizmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA