≫ 

Ibra posle 9 godina otkrio zašto je Materacija poslao u bolnicu i šta je rekao Dekiju Stankoviću!

Zlatan je dugo čekao na osvetu zbog jednog ranijeg starta Italijana

  • 5
Zlatan Ibrahimović, Marko Materaci Duel Ibrahimovića i Materacija Foto: Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović konačno je otlrio zašto je pre devet godina tekvondo udarcem ''patosirao'' Marka Materacija!

Popularni Ibra se otvorio u intervjuu za magazin ''GQ'' i priznao šta se dogodilo 14. novembra 2010. godine u derbiju između Milana i Intera. Zanimljivo, Milan je dobio 1:0 golom iz penala koji je skrivio upravo Materaci nad Ibrahimovićem.

A sve je počelo kada je Ibrahimović igrao za Juventus.

- U to vreme sam igrao u Juventusu. Utakmica je bila protiv Intera. Marko Materaci je startovao na mene kao ubica i povredio me. On je snažan fudbaler i to je okej. Ali i Paolo Maldini je bio čvrsti igrač, samo druga vrsta. Materaci je, s druge strane, išao sa namerom da me povredi - rekao je Ibrahimović i dodao:

- Morao sam nakratko da izađem sa terena zbog povrede i kapelo je želeo da me izmeni. Rekao sam ''nema šanse'', jer sam želeo da se vratim i da se osvetim Materaciju. Međutim, bol je bila neizdrživa.

Ibra je potom otišao u Inter, Barselonu, a onda i u Milan.

- Na tom prvom derbiju 2010. svi su bili protiv mene i to me je motivisalo. Rekao sam sebi: ''OK, moraš da zadržiš kontrolu i da ne napraviš neku glupost''. Uspeo sam da iznudim penal. I znate ko ga je napravio? Materaci!

- U drugom poluvremenu Materaci mi se približavao i to sam iskoristio da ga udarim tekvondo udarcem. Poslao sam ga u bolnicu! Prišao mi je Dejan Stanković i pitao me zašto sam to uradio. Odgovorio sam mu da sam na taj trenutak čekao četiri godine! Sve se vraća, sve se plaća. Milan je tu utakmicu dobio i to je bio dobar momenat.

Kad smo već kod Milana, vredi pomenuti da bi Ibrahimović u narednim danima trebalo da se vrati u redove posrnulog giganta kao slobodan igrač.

Video: Šta je Zlatan Ibrahimović imao da poruči Dekiju Stankoviću na srpskom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA