Olimpijakos strepi pred Zvezdu, preduzeta je najveća mera pred revanš u Pireju!

Valbuena "zapucao" u Francusku kako bi se oporavio za Zvezdu

  • 21
Matje Valbuena

Foto: MN Press

Fudbaler Olimpijakosa, Matje Valbuena, preuduzeo je najveće mere kako bi se oporavio od povrede!

On je doživeo povredu protiv PAOK-a u derbiju, stradala je tetiva, propustiće sigurno vikend meč protiv Panetolikosa, ali u Olimpijakosu su svi pogledi već uprti ka sredi, kada gostuje  Crvena zvezda u poslednjem kolu Lige šampiona.

Zvezdi odgovara i remi, samo pobeda vodi Olimpijakos dalje, pa je jasno da će učiniti sve da se Valbuena spremi za utakmicu. Štaviše, trener je Valbueni stavio do znanja da na njega računa čak i rovitog, da želi da igra makar i sa klupe.

Zbog toga je 35-godišnji veteran rešio da otputuje u Francusku na terapije kod stručnjaka u koje ima najveće poverenje, za šta je dobio saglasnost kluba.

- Nije da to ima bilo kakve veze sa sposobnošću lekarske ekipe Olimpijakosa. Samo je dobio saglasnost da ode u Francusku i radi sa čovekom koji ga poznaje najbolje - prenose grčki mediji.

Valbuena se dva puta oporavljao od ove povrede,ali se ona ponavljala i nikada nije zalečena u potpunosti. U prvoj utakmici je u Beogradu ušao u igru u drugom poluvremenu, Zvezda je pobedila sa 3:1, a sada se čine najveći napori da bude spreman za start, što dovoljno govori o pristupu crveno-belih iz Pireja. Meč odlučuje o 3. mestu, koje vodi u Ligu Evrope.

Video: Kako je Boaći dotukao Olimpijakos za 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prcko prca a grobarka...

    5. decembar 2019 | 21:54

    Kako grobari, brzinom munje, zaborave svoj blam, čim se pojavi neka vest o Zvezdi... Eee grobarčići, grobarčići, nikada nećete biti kao Zvezda, suviše ste vi mali...

  • Paja patak

    5. decembar 2019 | 20:35

    Drago mi je da ovoliko grobara prati Zvezdu...sigurno razmisljaju da pocnu da navijaju za jedini pravi srpski klub...sportski pozdrav

  • Kopanjon

    5. decembar 2019 | 18:48

    Ko bre strepi kad se zna da je 3 za 3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA