≫ 

Čovek koji je izdao Sinišu Mihajlovića je odgovoran za naslovnu stranu koja je šokirala svet!

Ivan Zakaroni ponovo u centru pažnje

  • 5
Ivan Zazaroni Printskrin: Youtube

Naslovna strana uglednog lista ''Korijere delo Sport'' poprilično je šokirala svet zbog toga što je protumačena kao rasistička!

Kao što je poznato, ovaj list je, uz naslov ''Crni petak'', stavio fotografije tamnoputih fudbalera Romelua Lukakua i Krisa Smolinga koji će u petak veče voditi borbu na meču između Intera i Rome.

A za nju je odgovoran glavni urednik lista Ivan Zakaroni koji je srpskoj javnosti poznat po tome što je nedavno izdao Sinišu Mihajlovića. Podsetimo, on je bio taj koji je prvi odbjavio da Srbin boluje od leukemije.

Zakaroni i Mihajlović su bili veliki prijatelji, ali sve je ''puklo'' zbog jedne naslovne strane:

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

- Želeo sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome, prodao je 200 komada novina više nego inače. Ali je uništio i prijateljstvo koje je trajalo 20 godina - rekao je Mihajlović tada.

Zakaroni je u međuvremenu zažalio zbog toga što je učinio Mihi, a povodom naslovne strane koja je šokirala rekao je:

- Ovde se radi o jeftinim indicijama. Ako razmišljate lepo barem jednom dnevno, nećete morati da idete doktoru. Ovih dana internet su preplavili desničarsko nastrojeni ljudi koji glume rasiste pa s nekoliko komentara pokušavaju da izbrišu mrlju sa sebe.

"Crni petak", za one koji žele i mogu razumeti, pohvala je različitosti, ponos različitosti. Ako to ne razumete, to je zato što za to niste sposobni. Nevin naslov, savršeno argumentovan, pretvoren je u otrov od onih koji imaju otrov u sebi - objasnio je Zakaroni.

Odgovorio je Zakaroni i klubovima koji su javno osudili tu naslovnu stranu:

- Sve te italijanske klubovetreba da bude sram. Kroz tvit su nas okrivili i to kako? Samo na engleskom, kako bi izazvali dobre reakcije u inostranstvu. Borba protiv rasizma je ozbiljna stvar. Ovakva optužba je samo lažni moralizam kako bi se dobio prvak antirasizma. Ako se usude da me optuže za rasizam, sve ću ih tužiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    5. decembar 2019 | 21:30

    u pravu je za ovo,nista strasno,naprotiv,a sto se tice MIHAJLOVICA TU JE POGRESIO jer nije trebao bez konsultacija sa Mihajlovicem to da uradi,srusio je bezveze njihovo prijateljstvo,a to su pipave stvari...

  • ortodox RS

    5. decembar 2019 | 22:36

    Latin podmukao i kvaran kao mućak.Tipicni Italijan.Znam ih ko zlu paru.

  • Zvele

    5. decembar 2019 | 23:30

    Ima li većih prevaranata od Latina ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA