≫ 

Lazetić odgovorio Lalatoviću: Evo zašto sportski direktor Vojvodine nije dolazio u klub!

Nastavlja se verbalni konflikt između trenera i sportskog direktora Voše

  • 5
Nenad Lalatović Nikola Lazetić

Foto: MN Press

Iako je Nenad Lalatović nedavno izjavio da Vojvodina nema sportskog direktora, Nikola Lazetić je vrlo brzo demantovao da je otišao sa te funkcije.

U izjavi za Sportski žurnal, Lazetić je odgovorio Lalatovuću na sve ono što je trener Voše rekao na konferenciji.

- Nisam podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje, ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva - rekao je Lazetić i dodao:

- Ono što je sigurno, to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude.

Podsetimo, sukob između njih dvoijice je isplivao u javnosti posle pobede Vojvodine protiv Mačve sredinom novembra. Lalatović je indirektno proznao deo uprave, zatim je došlo do prepucavanja, da bi ''loptu spustio'' predsednik Vojislav Gajić.

>>> Poraz od Barselone udaljio je Atletiko od vrha tabele i počele su priče o odlasku Dijega Simeonea. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Viljarealu izuzetno važno, a kvota na dvojku je 2,40. Kec je 3,20, a iks 3,10, dok je tip 0-2 gola 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Atletiko.

Video: Lalatović: Ovo je bilo moje najslabije izdanje u Humskoj otkako sam trener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. decembar 2019 | 09:40

    Логично. Лазетић неће поднети оставку због Лалета јер није због њега у клубу, као што ни ВВВ неће поднети оставку због фракција јер нису због њих ту постављени већ због добрих резултата😂😂😂. И сви задовољни...можда само фракције мало нервозније без разлога...

  • SLANINARI ZAPAD

    7. decembar 2019 | 07:43

    Lazetić je u Voši, još kao fudbaler, bio persona non grata... Jedina referensa za sadašnju poziciju mu je kumstvo sa brkicinim sinom, koji takođe može da pakuje svoje krpice i piclike, ako se postavi na njegovu stranu. Lazetiću odlazi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA