≫ 

Birmančević i Veselinović u Zvezdi? Evo šta iz Čukaričkog kažu na potencijalne zimske transfere!

Za Telegraf je govorio sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević

  • 7
Veljko Birmančević

Foto: cukaricki.com

Kao ''grom iz vedra neba'' odjeknula je u četvrtak veče vest da Crvena zvezda želi ove zime da dovede ofanzivnog vezistu Čukaričkog Veljka Birmančevića!

Pojedini srpski mediji su objavili da su crveno-beli spremni da izdvoje pola miliona evra za Partizanovog đaka koji je eksplodirao na Banovom brdu, mada za sada nikakvog zvaničnog kontakta između klubova nije bilo.

To je za Telegraf potvrdi sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević.

- Niko nas nije kontaktirao u vezi Veljka - rekao je Mirosavljević i dodao: - Ukoliko neka ponuda stigne, sešćemo za sto i razgovarati. Prepreka nema, svaki igrač je na prodaju.

Vladimir Matijašević, Nenad Mirosavljević, FK Čukarički

Sportski direktor Čuke Nenad Mirosavljević u društvu sportskog direktora FSS Vladimira Matijaševića Foto:fkčukarički.com

S obzirom na sjajne partije Čuke tokom jeseni, pored većine igrača na ceni je i trener Aleksandar Veselinović koji se nedavno pominjao i kao potencijalni naslednik Vladana Milojevića na klupi Zvezde.

Ipak, to se neće desiti - barem ove zime.

- Mi smo sa Veselinovićem nedavno produžili ugovor na četiri godine i on je naš. Ono što definitivno mogu da kažem jeste to da ove zime nigde neće ići - jasan je bio Mirosavljević.

Telegraf je u međuvremenu, iz izvora bliskih Zvezdi, saznao da crveno-beli trenutno ne planiraju da kupe Birmančevića koji je na 21 meču zabeležio dva gola i šest asistencija.

Video: Mario Đurovski otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu: Kako je izgledao sastanak sa Dikom i Piksijem

(M. Marić/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red star

    6. decembar 2019 | 11:52

    Citav zivot volim Zvezdu!Od osamdesetih sam na skoro svaku utakmicu.Da mi je sin fudbaler nikada mu ne bih dozvolio da pređe u ovakvu Zvezdu sa ovakvom upravom koja je unistila na desetine vrhunskih mladih igraca!!!

  • Vladimir

    6. decembar 2019 | 10:58

    Nek dodju da ih upropastimo, kao sto smo mnoge upropastili.

  • Cancer

    6. decembar 2019 | 11:04

    Fudbala su Raznorazni delegati od Kokeza Tončeva Terzića pa nadalje??!!Zato primamo po 6 ili 7 komata od ozbiljnih timova??!!Ma nije ni čudo kakva država takvo i društvo??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA