Degenek i Garsija usrećili mališane

Tradicionalna akcija crveno-belih nastavljena je i ove sezone

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde su nastavili akciju druženja sa školarcima, a osnovce koji pohađaju OŠ "Đura Jakšić" na Rakovici obradovali su Miloš Degenek i Mateo Garsija.

Prvotimci šampiona Srbije iskoristili su slobodno vreme da obraduju najmlađe zvezdaše i pozovu ih da voljenom klubu pruže podršku na utakmicama u završnoj fazi prvenstva.

Defanzivac Miloš Degenek i krilni igrač Mateo Garsija su prvi put bili učesnici tradicionalne akcije i ovom prilikom su preko 200 mališana obradovali autogramima, fotografijama i poklonima.

Devojčice i dečaci, pa i oni stariji, u redu su čekali da se fotografišu sa našim prvotimcima, a dobili su i autograme na specijalno personalizovanim karticama. Inače, najmlađi školarci, obojili su svoje dvorište u boje Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎹🎹🎹🎹🎹

    7. decembar 2019 | 02:42

    Lepo i podrzavam ovakve akcije. Ipak, Terzicu, mogli bi malo da ih bude i van Beograda. Dodjite u moj Zrenjanin na primer, ima 45 min voznje. Nisu deca i navijaci samo u Bg. Jos jednom ,bravo za akciju!

  • Nebojša

    6. decembar 2019 | 18:45

    Garsija ce usreciti sve samo kad ode .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA