≫ 

Čudo u Holandiji: Prvi poraz Ajaksa od 2017. godine

Ekipa Viljem II pobedila je lidera šampionata i učesnika Lige šampiona

  • 5
fudbaleri ajaksa Foto: Tanjug/Ap

Ekipa Viljem drugi napravila je veliku senzaciju u Holadniji i pobedila Ajaks rezultatom 2:0 čime su im naneli prvi poraz u prvenstvu i prvi na domaćem terenu još od 5. novembra 2017. Od tada je Ajaks odigrao 36 utakmica na kojima je zabeležio 33 trijumfa.

Prvo poluvreme je završeno vođstvom gostiju. Posle prekršaja Desta nad Nanelijem siguran izvođač penala bio je Ndajišimije. Bio je to prvi gol koji je Ajaks primio sa penala na domaćem terenu posle 3. oktobra 2010. godine!

"Kopljanici" su zaigrali nešto bolje u drugom poluvremenu, ali je Dankerlui u 78. minutu postigao drugi gol i postavio konačan rezultat.

Dušan Tadić je odigrao ceo meč za domaču ekipu.

Jeste Mančester Junajted ove sezone loš, ali nije izgubio nijedan duel protiv „velikih timova“. U sredu je savladao Murinjov Totenhem, i pun samopouzdanja odlazi na gosotvanje gradskom rivalu Sitiju (18.30), sa željom da ga isključi iz šampionske trke. Kvota na dvojku je čak 8,00, na duplu šansu X2 3,15, dok je kec na Siti 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    7. decembar 2019 | 10:20

    To nije nista cudno. U svakom prvenstvu svaka ekipa moze da iznenadi svakoga, nama je cudno jer kod nas postoji tim koji ne sme da ne pobedi.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. decembar 2019 | 11:33

    И код нас се десило чудо једном, захваљујући судији који нам поништи гол, јер голман одлично одглумио, а не зато што је нешто видео. Зато им се враћа, па им није чудно, него су константно у шоку...и прошло коло шокирани😂😂😂

  • Kiza i Komina

    7. decembar 2019 | 14:15

    Jedino evropska zvezda ne zna za poraz, osim kad igra protiv Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA