≫ 

Oglasio se i Birmančević, "gori" od želje da pređe u Zvezdu: Daće bog da budem crveno-beli!

Dete Partizana na pragu prelaska u Zvezdu

  • 57
veljko birmančević Foto: MN Press

Gde ima dima, ima i vatre, a žar je, nakon spekulacija o transferu Birmnačevića u Zvezdu, raspirio fudbaler Čukaričkog izjavom da je i "kao igrač Partizana bio pristalica kluba sa Marakane".

Dakle, sada je jasno: Birmančević pošto-poto želi u klub za koji navija odmalena!

To je i poručio u izjavi za Sportski žurnal.

- Zvezda je moj dečački san, navijač sam kluba s Marakane. Oduvek sam bio navijač Zvezde, dosta ljudi je znalo to. Nije bila tajna ni u Partizanu, mada nisam želeo da to ističem - kaže Birmančević u razgovoru za Žurnal.

Zvanično, dve strane još nisu "sele za sto" da pregovaraju, čeka se završetak polusezone posle čega bi crveno-beli trebalo da se obrate "Brđanima" i pošalju ponudu za krilnog igrača.

Veljko birmančević Foto: MN Press

Birmančević je potvrdio da još uvek nije dobio poziv Zvezde...

- Ne, ali sam čuo od menadžera da postoji interesovanje. Ne znam kako će sve da se završi, ali znam kako bih voleo - kaže fudbaler Čukaričkog koji se fudbalski opismenio u Partizanu, ali nije dočekao "svojih pet minuta" među seniorima.

U Superligi Crvena zvezda na domaćem terenu ima skor 8-0-0. Deveta uzastopna pobeda kod kuće plaća se kvotom 1,18. Pogledajte sve MOZZART kvoteza meč Crvena zvezda – Spartak.

Karijerni put ga je odveo u Čukarički, gde se afirmisao, pa bi, kao i nekada Nemanja Radonjić, mogao da sledi isti put ka "Marakani".

- Daće Bog da tako i bude. Drugačiji smo tipovi igrača, on je brži, a ja više volim da mi je lopta u nogama. Bože zdravlja da se sve završi dobro i da poput njega zaigram za Zvezdu - ne ostavlja ni najmanju dilemu Birmančević o daljim planovima.

Liverpul gazi redom ove sezone, ima ogromnu prednost u odnosu na rivale, i baš sve ide kako je Klop zamislio. Danas (16.00) Crveni gostuju Bornmutu, a posle lagane pobede u gradskom derbiju s Evertonom, ovo bi trebalo da bude takođe lak posao. Kvota na dvojku je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bornmut - Liverpul.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. decembar 2019 | 09:38

    Сваком младом играчу је врх да игра у најзначајнијем клубу, да игра и слуша химну ЛШ, да се одушеви кад чује хук севера...јер то нема код других

  • Dg

    7. decembar 2019 | 09:24

    Gledajuci ga u cuki..paklen igrac..

  • Ujka Zitko PFK

    7. decembar 2019 | 09:31

    Naravno svi bi da igraju ligu sampiona a ne kao mi neku ling long ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA