≫ 

Mihajlović se vraća na klupu Bolonje u specijalnoj utakmici za njega!

Sinišin bivši klub Milan stiže na stadion "Renato dall'ara", a srpski trener će, prema najavama njegovog pomoćnika Miroslava Tanjge, predvoditi ekipu

  • 2
Siniša MIhajlović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Bolonje ugostiće Milan u 15. kolu Serije A, u pitanju je poslednji meč ove runde, a Siniša Mihajlović biće na klupi ekipe koja je u minulom kolu ostvarila podvig pobedom u Napulju (2:1).

U međuvremenu, stigao je i težak Kup poraz od Udinezea (4:0), pa se očekuje reakcija Mihinih igrača u meču koji će biti poseban za njega, jer će na megdan bivšem klubu.

Što se tiče Mihalovića i njegovog zdravstvenig stanja, nakon transplantacije koštane srži radio je sa ekipom, nije putovao u Napolj, a iz tabora Bolonje najavljuju da se očekuje na klupi protiv Milana.

- Ako ne bude nekih problema u psolednjem trenutku, Mihajlović će biti na klupi - rekao je Tanjga u obraćanju medijima dan pred utakmicu.

Predstojeći duel od izuzetnog je značaja za oba tima, pošto Milan ima bod više, ali se ne može pohvaliti izdanjima ove sezone, što je šansa za Bolonju.

- O kvalitetu milana ne treba trošiti reči, iako su su imali sreće da pobede Parmu nedavno. Naše samopouzdanje je poraslo zbog pobede nad Npaolijem i verujem da će igrači izaći na teren sa velikim entuzijazmom i rešenošću da naprave dobru stvar. Ne možemo da kažemo da milan nije nepobediv za Bolonju, tako da mislim da ovo možemo da dobijemo. Očekujem otvorenu utakmicu - poručio je Tanjga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    7. decembar 2019 | 14:29

    Zelim mu da se sto pre oporavi, ali Sinisa zasto i dalje trener???? Pa sa tim stresom i najzdraviji ljudi gube zdravlje.

  • Dejan Stamatovic

    7. decembar 2019 | 15:01

    Miho, Srbine, sve najbolje zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA