≫ 

Navijači Mačve besni na Ivicu Kralja i upravu kluba, tokom noći išarali stadion grafitima!

Nezadovoljni navijači kluba iz Šapca išarali zidine stadiona i traže odlazak aktuelnih čelnika

  • 22
Ivica Kralj, stadio Mačve, grafit Foto: A.Nalbantjan, Telegraf

Veliki problemi za FK Mačva. Navijači su nezadovoljni vođenjem kluba i ljuti su na sportskog direktora Ivicu Kralja kao i predsednika Dragana Antonića. Takođe, navijači su nezadovoljni i pozicijom na tabeli Superlige Srbije. Mačva je na poslednjem mestu sa 8 bodova i samo jednom pobedom i u 19 utakmica.

Kako saznajemo, klub ima finansijske probleme, ekipa nije primila četiri plate, bilo je štrajkova, pa su igrači u petak primili po 30.000 dinara.

Grad je odredio na početku godine budžet za fudbalski, vaterpolo i rukometni klub i još letos dao pare, a kako Telegraf saznaje ništa nije plaćano.

Stadion Mačve Foto: Telegraf

Fudbalski savez Srbije im je uplatio poslednju od tri rate za teren od 50.000 evra, čija je ukupna sena rekonstrukcije 150.000 evra, ali ni to nije plaćano. Čovek koji je radio teren došao je po pare, a Uprava mu je saopštila da nema ništa na računu.

Takođe, navijači prozivaju Upravu za transfer Bojana Matića, koji je otišao u Koreju ua 350.000 evra. (Trenutno je u Vojvodini)

Stadion Mačve Foto: Telegraf

Video: Ivica Kralj pred susret večitih: Zvezdini uspesi ne znače ništa u derbiju

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    7. decembar 2019 | 14:25

    E sad da znate.....svaki klub koji proslavi 100 godina postojanja, a u najvisem je rangu....dobija od uefe milion eura. E zato je Macva i usla u prvu ligu. A Vi zamisllite kliku (Kokeza, Karadzic, Kralj...itd), sta su uradili sa milioncetom.

  • Zoki

    7. decembar 2019 | 17:48

    Ivice dodji u svoj partizai, da njih jos malo ocerupas. Znas o fudbalu vise od Vazure i Vucele a koliko vidim i fudbalska ekonomija ti je odlicna, kao da ti je mentor bio Dr.Terzic. Kompletan direktor za partizai !!!

  • Sasa

    7. decembar 2019 | 14:35

    Za one koji ne znaju:klub koji slavi 100 god.postojanja,a takmiči se u najvišem rangu,dobija od uefe velike pare,neko kaže milion,a ja mislim i više. Zato je Mačva i ugurana pre par sezona u 1.ligu,sada će uzeti kintu i aj ponovo nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA