Drago mi je zbog Žandera, nismo se snašli u prvih 20 minuta: Milojević zadovoljan posle Spartaka

Šampion Srbije siguran pred završnicu jesenjeg dela sezone

  • 5
Foto: Printscreen Arena TV

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Spartakom iz Subotice da mu je ovaj trijumf drag zbog beka Žandera Santane.

Brazilac je postigao izjednačujući gol u 32, potom namestio autogol Nemanje Tekijaškog u 40. minutu, pre nego što ga je na terenu zamenio Milan Rodić, a Crvena zvezda pobedila Spartak sa 3:1.

- S obzirom na to da smo danas neke igrače kao što je Žander, koji su posle dužeg vremena i jedne ozbiljne povrede koju je imao, želeli da damo minutažu. Još neke igrače smo hteli da vidimo i mogu da budem zadovoljan. Ono gde se nismo snašli je tih nekih prvih 20, 25 minuta i uz neku promenu formacije sve je to išlo kako treba. Sve u svemu, ostaju tri boda, idemo dalje - rekao je Milojević posle meča za Arenu sport.

Zvezda je slavila u meču 20. kola, a poslednji pogodak za crveno-bele je postigao Tomane u 51. minutu i to makazicama. Klub iz Ljutice Bogdana sledeći meč u Superligi, poslednji u ovoj godini igra protiv Čukaričkog, 15. decembra.

Video: Evro-gol Tomanea za pobedu Zvezde nad Spartakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stane

    7. decembar 2019 | 20:51

    Da li ce ikada, ali ikada biti utakmica u kojoj ce te se vi snaci svih 90 minuta. U kojoj cete igrati, snaci se i napadati 90 minuta. Nije bitno takmicenje, kup prvenstvo, lš. Samo da odigrate 90 min bez izgovora.

  • Q

    7. decembar 2019 | 19:21

    6:0...rekorder...

  • G....

    8. decembar 2019 | 09:17

    Samo opusteno. Kako se najavi da neki igrac treba da proradi on to uradi u nasoj cirkus ligi. To mu je prvenac i zadnjenac. Samo se pitam gde su ti bajni igraci u mecevima u evropi. Tamo su naprasno nestali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA