Podigli smo se posle Bajerna, ovo mi je jedan od golova karijere: Za Tomanea meč sezone tek sledi

Tomane tvrdi da je protiv Spartaka dao jedan od najlepših golova u karijeri

  • 8
RED STAR Foto: MN Press

Antonio Tomane, napadač Crvene zvezde je mrežu Spartaka iz Subotice zatresao u 51. minutu kada je uhvatio "makazice" posle centaršuta Marka Marina.

- Fenomenalan pogodak i jedan od najlepših u karijeri. Želim da se zahvalim i kapitenu Marku Marinu za odličnu asistenciju. Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. U karijeri sam postizao golove na razne načine, pa i makazicama. Probao sam i u prvom poluvremenu, međutim lopta je bila malo visoka, pa je nisam zahvatio na pravi način - rekao je Tomane za klupski sajt.

Zvezda je na svom stadionu "Rajko Mitić" slavila sa 3:1, jer su pored Tomanea golove postizali Žander Santana i Nemanja Tekijaški (autogol), dok je jedini strelac za Spartak bio Stefan Denković.

- Važna tri boda. Ovom pobedom smo osigurali jesenju titulu i veoma sam srećan zbog toga. Razlika je evidentna i mislim da smo i ovim trijumfom pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji. Cela ekipa se podigla posle utakmice sa Bajernom. Zahvalio bih se i navijačima koji su ponovo bili uz nas svih devedeset minuta - dodao je Tomane.

Video: Evro-gol Tomanea za pobedu Zvezde nad Spartakom

Njegovoj ekipi sledi meč Lige šampiona sa Olimpijakosom za proleće u Ligi Evrope (11. decembar), a onda i Čukarički u Superligi (15. decembar).

- Najbitnija utakmica u sezoni. Moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrisani, jer nas i pobeda i nerešeno vodi ka evropskom proleću. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel sa Olimpijakosom i verujem da ćemo obradovati navijače - zaključio je Zvezdin Portugalac.

Video: Zvezda uzvratila Spartaku, izjednačenje kao najava sjajne utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    7. decembar 2019 | 19:52

    Pa vi niste normalni!Vi pojma nemate šta su utakmice prvenstva kao nekada kada smo profesorima Partizanovcima pisali po tabli rezultate, a ono nama Zvezdašima na vrata kabineta, to su bili dani.. Plako ko kiša posle Kelna, Plako posle Reala, Plako kad smo uzeli Kup Šampiona-e moja Zvezda se nikada nije obrukala kao ova sad! Džaba vam novci moji sinovci..

  • diz se

    7. decembar 2019 | 19:39

    Vi se jedino dizete iz kreveta..sta se tice igre sudje vas drze i sklanjalice..vasa igra je nizerazredna i ti to znas,,,

  • Geiz

    7. decembar 2019 | 19:33

    Ovo ti je gol u karijeri trumane jedan, nisi se video otkad si dosao, fala bogu I ti da uradis nesto... I corava koka ubode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA