Žander posle prvenca u dresu Zvezde: Hvala Bogu!

Laknulo mu je...

  • 7
JANDER RIBEIRO SANTANA Foto: MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Santana Žander pokazao je koliko mu je stalo što je postigao prvi gol u crveno-belom dresu.

On se u strelce upisao u 31. minutu meča protiv Spartaka iz Subotice u meču 20. kola Superlige kada je Zvezda izjednačila na 1:1.

Devet minuta kasnije pokušao je da centrira i asistira Marku Marinu, ali je defanzivac Spartaka Nemanja Tekijaški umesto toga kačio loptu i sproveo je u svoju mrežu.

- Hvala Bogu na prvom golu i svemu što proživljavam ovde godine - napisao je Žander uz video svog pogotka.

 
 
 
View this post on Instagram
Só gratidão a Deus, pelo primeiro gol e por tudo que estou vivendo esse ano. 🙏A post shared by Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) on

Zvezda je na svom terenu do kraja postigla još jedan gol, a jedan od najlepših pogodaka sezone bio je delo Tomanea u 51. minutu za pobedu kluba iz Ljutice Bogdana od 3:1.

Da podsetimo, Žander je stigao u Zvezdu u julu i potpisao je ugovor na dve godine. On je prethodno igrao za Pafos, a od starta je sporadično trpeo kritike zbog igre u odbrani.

Isto tako, od početka je pokazivao sklonost ka izletima napred i ofanzivnom stilu igre za jednog levog beka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njan

    7. decembar 2019 | 23:00

    Covek ima najbolje trkacke sposobnosti i odlicnu levu nogu i ne zasluzeno tako malo igra. Mislim da bi na levom krilu bio od velike koristi!

  • 👏👏

    7. decembar 2019 | 22:49

    Bravo decko, znao sam da vredis I imas kvalitet jos od meca u Kopenhagenu ,borben, brz, jak sut levom nogom, agilan, dosta ofanzivan, a ujedno sece lopte I u defanzivi. Mislim da bi Miloje cak mogao I na krilu da ga proba, munja je. Ima sve za jednog beka sto treba ,naravno, malo poraditi i na defanzivi da ne bude kikseva I bice top. Za razliku od Rodica koji kao sevu da igra , mrzi ga da se vraca.

  • Semajlirane_pufne

    8. decembar 2019 | 09:05

    Decko bi bolje odigrao na poziciji krila i od la pare i od Garsije.. Brz i prodoran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA