Zašto meč u Novom Sadu nije prekinut kada se ''prst pred okom'' nije video zbog magle?

Doduše, jeste na nekoliko minuta kako bi većali šta da se rad u nastavku

  • 4
FK Proleter, FK Čukarički

Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Ako ste mislili da je magla u Ivanjici bila nehumana za igrače Javora i Voždovca, onda šta reći za situaciju koja nam dolazi iz Novog Sada?

Proleter je dočekao Čukariči i pobedio je sa 2:1, ali je utakmicu obeležila možda i gušća magla nego ona na zapadu Srbije.

Magla koja se neočekivano pojavila u drugom poluvremenu, nakon sunčanog prvog dela u kom je domaćin dao gol i promašio penal.

Bojan Nikolić, glavni sudija meča, na početku drugog dela većao je sa predstavnicima oba tima da li utakmica treba da se nastavi. Prekid je trajao nekoliko minuta, ali je odlučeno da se nastavi zato što su se sa centra terena videli golovi. Prema pravilima - to je bilo dovoljno!

Čukarički je u nastavku izjednačio rezultat preko Marka Docića u 67. minutu, da bi Srđan Babić pet minuta kasnije doneo tri boda Proleteru.

Pogledajte video iz Novog Sada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    8. decembar 2019 | 19:12

    Secam se kad su igrali zvezdanka i milan,bila je jos veca magla.😂😂😂😂 Tada je dejo u usta skrbava genije nosi dres milana😂😂😂😂

  • Marko

    8. decembar 2019 | 19:22

    Zbog magle ili zbog zagadjenosti i dima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA