≫ 

Turska, pa Katar: Partizan ima plan za pripreme, čekaju ga ozbiljne provere protiv ruskih klubova!

Prva faza rada biće sprovedena u delo u staroj bazi u Beleku

  • 12
Pripreme Partizan Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Iako još uvek nije okončan jesenji deo takmičarske sezone, Partizan je već spremio i počeo realizaciju plana priprema za prolećni deo, koji će u potpunosti biti realizovan u inostranstvu. Crno-beli će prvo u staru bazu, u Tursku, a potom i na turnir u Katar, gdeće odmeriti snage sa ruskim premijerligašima.

Konkretno, Partizan će ponovo u Antaliju, tačnije Belek, gde se vratio protekle zime posle nekoliko godina pauze, uslovljene nestabilnom političkom situacijom i bezbednosnim rizicima koji su vladali u pomenutoj zemlji.

Kako je sve to prevaziđeno, crno-beli su prošle zime ponovo krenuli put Turske, a tako će biti i početkom 2020. godine. Partizan će u Beleku boraviti od 14. do 27. januara, odlučeno je u Humskoj protekle sedmice, ali još uvek nije definisana lista potencijalnih protivnika, izuzev što je ponovo stigao poziv Šahtjora iz Donjecka.

Video: Savo Milošević otkrio zašto je dobio žuti karton protiv Rada

Što se druge faze rada u Kataru tiče, sve je već definisano ugovorom. Crno-beli će boraviti u Emiratima od 31. januara do 10. februara, a boravak na egzotičnoj destinaciji je besplatan, odnosno sve ide na račun domaćina, koji organizuje turnir na kome, pored kluba iz Humske, učestvuju Spartak i Lokomotiva iz Moskve, kao i Rostov.

Poznat je i raspored mečeva na pomenutom turniru: Partizan – Lokomotiva, Spartak Rostov (1. februar); Rostov – Partizan (4. februar); Lokomotiva – Spartak (5. februar), Spartak – Partizan (8. februar); Rostov – Lokomotiva (9. februar).

Video: Stojković u finišu meča sa Radom bes iskalio na stativi

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    9. decembar 2019 | 13:11

    Zemunelo pa mozda po koji vikend Zlatibor ili Tara...i nek sami placaju smestaj. To bi bile pripreme...

  • Sasa

    9. decembar 2019 | 12:42

    Na njivu.

  • nscz

    9. decembar 2019 | 12:36

    Kao u najbolja vremena kod Toleta i Barbike. Pripreme po najekskluzivnijim destinacijama. Da nije drzava ponovo pocela da ulaze u hrvatski sport?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA