Novi skandal u srpskom fudbalu: Predsednik kluba pretio Poledici zbog snimka o nameštanju meča

Prvi čovek Sindikata ''Nezavisnost'' izašao u javnost sa imenom i prezimenom čoveka koji je pretio članu njegove porodice

  • 12
Mirko Poledica Foto: MN Press

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'', nedavno je uzburkao javnost audio snimkom gde je skrenuo pažnju na nečasne radnje u srpskom fudbalu.

Podsetimo, Poledica je nedavno napisao da je ''predsednik kluba iz Srbije nameštao utakmice, fizički nasrtao na igrača, vređao igrača i pretio mu'', ali nije želeo da otkriva ime sve dok ne bude 100 odsto siguran ko je u pitanju.

U međuvremenu, Poledica se ponovo oglasio putem zvanične Fejsbuk stranice Sindikata gde je otkrio ime, ali i pretnje koje je dobio zbog snimka.

- Poštovani, čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja treće utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice.

Vlastimir Lukić Vlastimir Lukić, predsednik FK Loznica Printskrin: Youtube/Loznica Info

- Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena.

- Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem "opasnom" Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner - napisao je Poledica.

U nastavku poslušajte i sporni snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putari

    9. decembar 2019 | 16:09

    Čuvajte se poledice

  • 👵🏻

    9. decembar 2019 | 16:09

    Ovaj Poledica se uvek oglašava u zimu

  • N

    9. decembar 2019 | 16:08

    Taman Lukareli da objasni kako je tri godine zaredom dobijao od opštine 11. Miliona dinara, plus sponzori, i već tri godine u zadnjem kolu izbegavao ispadanje. Sad kada se Lagator rekonstruise, Loza odjednom treća na, tabeli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA