Srećan sam zbog dolaska u Pirej, ali želim da vodim Zvezdu do uspeha: Marinova poruka Grcima

Kapiten Zvezde igrao je za Olimpijakos od 2016. do 2018. godine

  • 19
Marko Marin Foto: Marko Jovanović

Kapiten Crvene zvezde i bivši nemački reprezentativac poreklom iz Republike Srpske, Marko Marin ponovo se vratio u Pirej. On je igrao za Olimpijakos dve sezone 2016/18 i na 59 mečeva dao je 12 golova i imao 10 asistencija. Posle Olimpijakosa 2018. prešao je u Zvezdu i već posle godinu dana postao kapite crveno belih sa kojima već drugu sezonu igra Ligu šampiona.

Ovoga puta, ima priliku da odvede ekipu u evropsko proleće, to jest u ligu Evrope, ako pobede Olimpijakos ili bar odigraju nerešeno.

- Srećan sam što sam se vratio na Karaiskakis, makar i kao protvnik. Tamo je uvek odlična atmosfera - rekao je Marin po dolasku u Atinu, a prenosi gazzeta.gr

On je dodao da zna kakva "nemoguća" misija čeka Zvezdu.

Marko Marin Foto: Marko Jovanović

- Respektujemo Olimpijakos, i znamo koliko su efikasni na svom terenu. Pokazali su odlične igre protiv Krasnodara, Plzena i Totenhema. Znamo da nas teška misija čeka.

- Moramo da dosegnemo visok nivo naših sposobnosti. Sve je u našim rukama. Moramo igrati kao tim i zaboraviti negativne rezultate u Ligi šampiona protiv Bajerna i Totenhema - rekao je vezista Zvezde.

On je istakao da mu je lepo u Beogradu.

- Osećam se veoma dobro u ovom momentu karijere. Srećan sam i ponosan što sam lider Crven zvezde. Nadam se da mogu da doprinesem još jednom uspehu tima - kaže Marin, a zatim se osvrnuo na Olimpijakos:

Marko Marin Foto: Marko Jovanović

- Moje najlepše sećanje za Olimpijakos je svakako osvajanje šampionata. To je prvi šampionat koji sam osvojio u karijeri i uvek je dobar osećaj takmičiti se pred ovim divnim navijačima - rekao je Marin i dodao da je trener Milojević jedan od glavnih razloga uspeha tima.

- Vladan Milojević je fantastičan. Naš trener je jedan od glavnih razloga što Zvezda ima uspehe sve ove godine - poručio je Marin.

Video: Marin posle poraza od Totenhema: Devet golova u dve utakmice? Realnost...

(Telegraf.rs/Gazzeta.gr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    9. decembar 2019 | 22:05

    "Од тебе тражим само, да као 🦁 се бориш!"

  • Odbrojavanje

    9. decembar 2019 | 22:28

    Grobari ispali iz LE dolaze da kom "3 za 3 namesteno je" za 3...2...1... Sad

  • JAJAJA

    9. decembar 2019 | 23:45

    marin maestro verujemo u vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA