≫ 

Arsenal preokretom za devet minuta pobedio Vest Hem na gostovanju

Tobdžije gubile sa 1:0, ali su onda napravile preokret

  • 1
FK Arsenal Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Arsenala su posle velikog preokreta rezultatom 3:1 pobedili ekipu Vest Hem junajteda u poslednjoj utakmici 16. kola Premijer lige.

Novi menadžer Fredi Ljungberg upisao je prvi trijumf na klupi Tobdžija zahvaljujući preokretu u drugom poluvremenu, koji su za svega devet minuta kreirali Gabrijel Martineli, Nikolas Pepe i Pjer-Emerik Obamejang.

Vest Hem je poveo u 38. minutu i sa tim rezultatom je završeno prvo poluvreme. Arsenal je napadao, dva puta pogodio okvir gola, ali nije tresao mrežu.

Sve do 60. minuta kada su za devet minuta rešili meč. Najpre je u 60. minutu, Martineli prvencem u dresu Tobdžija u Premijer ligi poravanao rezultat, na asistenciju Kolašinca, da bi šest minuta kasnije Nikolas Pepe fantastičnim udarcem u rašlje doneo prednost gostima.

U novoj kontri Arsenala u 69. minutu, Pepe je ubacio loptu na penal, gde je Gabonac volejom u padu došao do 11. pogotka u ligi i postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Najverniji navijač Bajerna nosi stakleno oko u bojama kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA