≫ 

Anćeloti u četvrtak daje otkaz i seli se u Premijer ligu?

Popularni Karleto blizu Emirejtsa

  • 0

Iz Italije na stiže vest o potencijalnoj transfer bombi koja se uskoro sprema - Karlo Anćeloti napušta Napoli i seli se u Arsenal!

Ovo tvrdi tamošnji novinar Đanluka Di Marcio, inače specijalista za transfere, koji navodi da će Anćeloti u četvrtak dati otkaz posle meča u Ligi šampiona sa Genkom.

Razlog je svakako loš odnos koji Anćeloti poslednjih mesec dana imao sa prvim čovekom Napolija Aurelijom Di Laurentisom, odnos koji očigledno nije izglađen.

A navodno Anćelotija će na klupi Napolija zameniti Đenaro Gatuzo koji je do 2017. do 2019. bio trener Milana.

Dolazak Anćelotija u Arsenal znači da bi Niko Kovač mogao da ostane bez već viđenog aganžmana na Emirejtsu. Mada, ne bi bilo iznenađenje da Hrvat preuzme Everton.

>>> Može li Salcburg da napravi veliko iznenađenje večeras (18.55) i izbaci šampiona Evrope iz Lige šampiona? Za to mu je potrebna pobeda nad Liverpulom od dva gola razlike, pod pretpostavkom da će Napoli pobediti Genk. Crveni odgovara i iks. Kvota na keca je 3,90 (a na Hendikep pobedu koja garantuje Salcburgu prolazak je 7,00), iks je 3,90, a dvojka 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Liverpul.

Video: Anćeloti: Nije sigurno da će PSŽ u Beogradu osvojiti sva tri boda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA