≫ 

Generalka pred EP: Srbija igra prijateljski meč sa Rusijom!

Tako barem tvrde Rusi...

  • 2
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Čelnici fudbalske federacije Rusije objavili su spisak svojih prijateljskih mečeva kao proveru za Evropsko prvenstvo, a ono što je svakako najzanimljivije jeste to da će ''generalku'' imati protiv selekcije Srbije!

Ruski mediji su objavili da će Rusija dočekati Srbiju 6. juna, samo šest dana pred početak šampionata, dok će stadion i satnica naknadno biti određeni.

Rusija će najpre u martu igrati protiv Švedske i Moldavije, dok će 2. juna gostovati Poljskoj.

Inače, Zbornaja komanda se na EP nalazi u grupi sa Belgijom, Finskom i Danskom, a ujedno će biti domaćini u Sankt Peterburgu.

Svoju šansu za odlazak na EP ima i Srbija. Orlovi najpre treba da savladaju Norvešku u polufinalu plej-ofa, a zatim i pobednika meča Škotska - Izrael u finalu u Beogradu.

Ako izabranici Ljubiše Tumbakovića od na EP, svoje mečeve protiv Engleske, Hrvatske i Češke igraće u Londonu i Glazgovu.

>>> Samo pobeda večeras (21.00) Lionu garantuje prolazak u osminu finala Lige šampiona. Lajpcig je prošao dalje, ali mu za prvo mesto treba bar bod. Biće, dakle, napeto u Francuskoj - kec je 2.60, iks 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - RB Lajpcig.

Video: Trening fudbalera Srbije pred utakmicu sa Luksemburgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    10. decembar 2019 | 11:44

    šanse srbije da igra na EP su 0,1 promil

  • Erak

    10. decembar 2019 | 11:19

    Pa oni jedino prijateljske utakmice i mogu da igraju. Osvoje li EP, to neće biti pod zastavom i sa imenom Rusije nego nekakve vesele družine s Urala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA