≫ 

Trener Olimpijakosa odbio 4 miliona evra da napusti klub!

A sve zbog opsesije da se uzme šampionska titula

  • 1
Pedro Martins

Foto: Marko Jovanović

Trener Olimpijakosa Pedro Martins navodno je odbio ponudu da napusti klub u zimskom prelaznom roku!

Portugalski Rekord dolazi sa informacijom da je Martins na stolu imao ponudu od četiti miliona evra na ime plate od kluba iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u Pireju barem do leta.

Razlog je navodno velika želja Martinsa da klubu vrati titulu šampiona Grčke koja mu je definitivno prioritet u odnosu na bilo kakve rezultate u Evropi.

Čak i od plasmana u nokaut fazu LE gde će Olimpijakos otići ukoliko u sredu veče ostvari trijumf protiv Crvene zvezde. Remi i poraz idu u korist našeg predstavnika u LŠ.

Ipak, grčki mediji se nadovezuju informacijom da će Martins teško ostati na klupi Olija i posle leta. Podsetimo, jedan od potencijalnih nasledika je i Vladan Milojević.

>>> Može li Salcburg da napravi veliko iznenađenje večeras (18.55) i izbaci šampiona Evrope iz Lige šampiona? Za to mu je potrebna pobeda nad Liverpulom od dva gola razlike, pod pretpostavkom da će Napoli pobediti Genk. Crveni odgovara i iks. Kvota na keca je 3,90 (a na Hendikep pobedu koja garantuje Salcburgu prolazak je 7,00), iks je 3,90, a dvojka 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Liverpul.

Video: Navijači PAOK-a zapalili Solun: Bliži se najduže čekana crno-bela titula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kvaka

    10. decembar 2019 | 15:54

    kume daj zvezi sutra 6 kom i miran si milojević posle zvezde nemože da trenira ni pepeljevac neće imat sudije damu sude penale i ofsajde sramota za,srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA