≫ 

Grčki novinar piše za Telegraf pred meč u Pireju: Milojević bi najviše voleo da radi u Olimpijakosu!

Dimitris Samolis je pred meč Olimpijakos - Zvezda izneo svoja očekivanja i otkrio startnu postavu tima iz Pireja

  • 4
Dimitris Samolis

Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Grci sa velikom pažnjom prate uvertiru za meč Olimpijakos - Crvena zvezda, a za Telegraf je Dimitris Samolis, novinar Sport24.gr najavio meč koji odlučuje o evropskom proleću u grupi B Lige šampiona.

Samolis je novinar prati Olimpijakosza Sport24, a očekuje da tim iz Pireja protiv Zvezde naplati brojne promašaje i propuštene šanse.

- Očekujem da Olimpijakos odigra dobro, na Karaiskakisu su već pokazali da igraju dobro, totalno drugačije u odnosu na gostovanja u Evropi. Postoji osetna razlika u tome, a mislim da je Olimpijakos bolji tim od Zvezde, verujem i da ako budu igrali ozbiljno, proći će dalje. Svakako, Zvezda se ne sme potceniti, ima dobre igrače koji imaju kapacitet da naprave ozbiljne probleme.

Opisao nam je i zbog čega je Olimpijakos toliko oscilirao ove sezone.

- Meč protiv Zvezde je 12. evropski meč za Olimpijakos ove godine, prošli su kroz kvalifikacije i igrali su od druge runde, izbacili su jake timove. U grupi, igrali su dobre četiri utakmice, ali nisu došli do pobede. U Evropi je Olimpijakos pravio previše grešaka u završnici, neke akcije su morale bolje da se dovrše i krunišu golom. Takođe, jedan štoper je napravio nekoliko grešaka, to je skupo koštalo tim u Beogradu, ali nije to bila jedina greška.

Vladan Milojević

Vladan Milojević; Foto: Marko Jovanović

Poznato je da je Vladan Milojević cenjen u Grčkoj, često se i spominje kao želja klubova?

- Vladan Milojević je veoma poznat u Grčkoj i njegovo ime je u poslednjim mesecima povezivano sa tri velika grčka kluba, Olimpijakosom, AEK-om i PAOK-om. Svi u Grčkoj imaju najbolje moguće mišljenje o njemu jer je sjajno radio u Panioniosu, odličan je trener i to je uopšteno mišljenje o njemu. Iskreno mislim da bi sigurno najviše voleo da radi u Olimpijakosu, ne u AEK-u ili PAOK-u. Siguran sam da kad bi dobio letnju ponudu, da bi rekao "da", ima dobro mišljenje o klubu i timu. Baš zato što je visoko kotiran, može da preuzme samo veliki tim.

Za kraj, dobili smo i postavu Olimpijakosa za meč u Pireju, koji se igra u sredu u 21.00 (RTS 1, Arena sport 1) po srednjeevropskom vremenu.

- Sa će braniti, desno je Elabdelaui, levo Cimikas, u sredini sigurno Semedo, uz njega verovatno Papadopulos, ako ne bude problema sa povredom. Kamara, Giljerme i Buhalakis će biti ispred, u ofanzivi su El Arabi, Masuras i Podens u srcu napadu. Deset je igrača sigurno, samo je dilema oko Papadopulosa, ili on ili Merija - zaključio je Samolis priču za Telegraf.

Video: Ovako izgleda čuveni Gejt 7, najtvrđe jezgro ultrasa Olimpijakosa

(Dimitris Samolis/Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meksa

    11. decembar 2019 | 16:16

    Neću ni da gledam , nije zanimljivo .Našu braću želite da pobedite , za mene je Olimpijakos bratski klub .Sto se pred Svabama, i Englezima ne pokazaste? Sramite se igrate ko babe , Milojeviću odlazi sa svim strancima. U Zvezdi treba da šansu dobiju domaci talenti i neko ko voli klub a ne pare.

  • bravooo

    11. decembar 2019 | 15:19

    dajte im grofa..ista je to skola..veliki treneri namjestenih utakmica...ma idite u kinu tamo ste kod piksia carevi..platite njemu reket i niko vam nista ne moze..posle mozda budete i selektori...ma nema na svijetu ovakvih strucnjaka kao sto zvezda zna proizvesti..a nas fudbal ma nuli..ma bravoooooo..sa vama nema srece dok je svijeta i vijeka

  • Cc

    11. decembar 2019 | 15:48

    Hahaha ne pali se previse ostaje on u Zvezdi bar do leta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA