≫ 

Najbitniji čovek Liverpula imao opasno sletanje, avion završio u travi!

Amerikanac Majkl Gordon bio je u letelici koja je izgubila kontrolu na pisti aerodroma "DŽon Lenon" u Liverpulu

  • 0
Michael Gordon, Liverpul Foto: Guliver/Matthias Hangst/Getty Images

Jedan od vlasnika Fudbalskog kluba Liverpul, mnogi kažu i najbitniji čovek u klubu, Amerikanac Majkl Gordon, imao je stresno sletanje po povratku iz SAD u Liverpul, javljaju engleski mediji. Avion u kojem se nalazio izgubio je kontrolu prilikom ateriranja, proklizao po mokroj površini i završio u travi.

Srećom, nije bilo težih posledica po "glavnokomandujućeg" engleskog kluba, sa njim je sve u redu, što je i potvrđeno nedugo pošto se aerodrom oglasio saopštenjem.

Uz Gordona, u letelici je bilo još četvoro ljudi, i svi su iz ovog incidenta izašli nepovređeni.

- Sa Majkom je sve u najboljem redu. Nema povreda, a on je izrazio veliku zahvalnost osoblju aerodroma "Džon Lenon" na požrtvovanju i angažovanju posle incidenta koje nije bilo traumatično - rečeno je engleskim medijima iz izvora bliskih milijarderu, predsedniku "Fenway Sports" grupe koja upravlja klubom sa Enfilda od 2010. godine.

Aerodrom "Džon Lenon" je posle incidenta otkazao sve čarter letove, dok se pista ne bude dovela u funkcionalno stanje.

Gordona "bije glas" da je najvažniji čovek Liverpula, jer je njegova posvećenost i uticaj čak i na dvenvne aktivnosti ogromna. Nije neko ko "vodi klub" sa daljine, već je na dnevnom nivou uoućen u sve što se preduzima u taboru šampiona Evrope.

Iako je u javnosti utisak da su Klop i Džon Henri (prvi čovek Liverpula) ti koji komanduju u klubu, svako ko je do detalja upućen u dešavanja na "Enfildu", Gordona je označio kao čoveka koji vuče najvažnije upravljačke niti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA