≫ 

Zvezda ostala i bez novca: Evo koliko bi crveno-beli zaradili da nisu izgubili od Olimpijakosa!

Srpski šampion je u smiraj 2019. mogao dodatno da se opari

  • 25
FK Olimpijakos, Fk Crvena zvezda

Foto. AP/Tanjug

Poraz Crvene zvezde od Olimpijakosa rezultatom 1:0 zaustavio je crveno-bele da nastave svoje takmičenje u Ligi Evrope kao trećeplasirani iz grupe B u Ligi šampiona!

Osim tog prestiža koji je i te kako bio bitan, crveno-beli su u smiraj 2019. godine mogli da upumpaju i finansijsku injekciju u svoju kasu. Da se našalimo - taman za praznike!

Zvezda bi od Lige šampiona za remi dobila 900.000 evra koliko se dobija za osvojen bod u grupi, za eventualnu pobedu i 2.7 miliona, dok bi od Lige Evrope dobila još 500.000 za to što su obezbedili mesto u 1/16 finala tog takmičenja. Podsetimo, sva 32 kluba u LE dobijaju pola miliona evra za ''ulazak u šešir''.

Zatim, ne smemo zaboraviti novac koji bi crveno-beli dobili na ime marketinga i ulaznica. Prema nekim računicama, očekivalo se da bi Zvezdamogla da zaradi između milion i milion i po evra.

Podsetimo, Zvezda je od LŠ na ime ulaznica ove sezone zaradila 6.3 miliona evra, dok je na ime ulaska u grupnu fazu (računajući i kvalifikacije) inklasirano 16. 390.000 evra. Tu je i onih 2.7 koliko su crveno-beli dobili pobedom nad Olimpijakosom u Beogradu.

Video: Olimpijakos dao gol iz penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hehe

    11. decembar 2019 | 23:50

    ma sta se cimate oko para,kad ionako od tih para zvezda nebi imala nikakve koristi,osim Terzic i grupa hijena oko njega.

  • Alo

    11. decembar 2019 | 23:23

    Terzic napoljeeee

  • zandarmerija

    11. decembar 2019 | 23:31

    uzece drzava od sirotinje da nahrani propali rojekat..jadna vam majka koje ste vi sramote .vratite pare narodu koje ste potrosili na la pare i zandare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA